Noua geantă de umăr "Streetomatic - Olympus Edition": alegerea perfectă pentru fotografii de stradă

BUCURESTI - 1 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, IT&C, Monden / Lifestyle

Olympus a colaborat cu Cosyspeed pentru a vă oferi o geantă de umăr în ediție specială, cu acces rapid și ușor la echipament în timpul deplasărilor dumneavoastră.

Geantă Streetomatic - Olympus Edition

Geantă Streetomatic - Olympus Edition

Noua geantă de umăr "Streetomatic - Olympus Edition" este rezultatul unei colaborări între producătorul de genţi pentru camere foto cu “cel mai rapid acces”, Cosyspeed, și Olympus. Geanta de umăr a fost proiectată special pentru acces rapid, cu o singură mână. Conceptul genţii combină viteza și confortul unei curele de tip bandulieră cu siguranța şi spaţiul unei genţi de cameră foto. Designul unic al genţii și caracteristicile utile fac din aceasta alegerea perfectă pentru toți fotografii de stradă utilizatori de camere system ( mirrorless ).

Geanta de umăr "Streetomatic - Olympus Edition"va fi disponibilă la comandă, începînd cu luna martie 2018, în varianta gri antracit, la un RRP de 429 LEI.

 

Inceputul colaborarii între Cosyspeed, specializată în genţi cu acces rapid și ușor, pentru camere foto, și specialistul în camere foto compacte sistem Olympus, s-a concretizat în noua geantă de umar "Streetomatic - Olympus Edition", proiectată pentru a proteja, în timp ce sunteți în mișcare, un corp de cameră OM-D sau Olympus PEN și până la trei obiective. Geanta poate fi purtată fie în jurul șoldului, fie ca o geantă messenger tradițională, peste umăr. Accesul rapid, cu o singură mână și protecția la șocuri, contra prafului și a vremii severe, precum și împotriva furtului datorită mecanismului de blocare original, fac ca această geantă să fie alegerea ideală pentru fotografii de stradă moderni.

Distanțierele pentru compartimentare sunt configurabile şi oferă posibilitatea de a organiza interiorul genţii în funcție de nevoile individuale. Pe lângă compartimentul principal, geanta are două buzunare mici, laterale, câte unul pe fiecare parte, perfecte pentru stocarea în siguranță a bateriei și a unor carduri SD, precum și telefonul mobil obligatoriu. Cureaua de șold oferă o mulțime de posibilități de atașare a unor echipamente suplimentare cu accesare rapidă. "Streetomatic - Olympus Edition" este fabricată din material de nylon durabil și rezistent la apă, livrată în culoare gri antracit, împreună cu o pelerină de ploaie, patru compartimente, precum și o curea pentru degete. Purtată în jurul șoldului cu bucla fixă a centurii, geanta se mișcă liber în jurul taliei pentru un confort maxim.

 

Geanta de umăr "Streetomatic - Olympus Edition" va fi disponibilă pentru comenzi începând cu luna martie 2018 la un preț recomandat de vânzare de 429 lei.

 

Mai multe informații despre gama de accesorii Olympus

Pentru informații suplimentare despre gama de accesorii foto Olympus, vizitați www.olympus.ro/site/ro/c/cameras_accessories/. Urmăriți Olympus pe Facebook la www.facebook.com/Olympus-Romania-183745991752180/

Specificațiile produsului pot fi modificate fără notificare. Vă rugăm să verificați site-ul Olympus la www.olympus.ro/site/ro/c/cameras_accessories/ pentru cele mai recente specificații.

Pentru întrebări şi informaţii adiţionale, vă rugăm să îl contactaţi pe:

Bogdan Ionitoiu

MGT EDUCATIONAL SRL

Tel.: +4 021-232.88.94

Email: olympus@mgt.ro

Despre Olympus

Olympus Europa este sediul central al Olympus Corporation, Tokyo pentru activităţile desfăşurate regiunile Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). În calitate de leader mondial în tehnologia optică şi a preciziei digitale,

Olympus furnizează soluţii inovatoare pentru cele mai moderne sisteme medicale şi camere digitale, precum şi soluţii ştiinţifice. Produsele premiate ale companiei sunt instrumente pentru detectarea, prevenirea şi vindecarea bolilor, fac posibilă cercetarea ştiinţifică şi documentarea vieţii cu libertate artistică. În mâinile utilizatorilor, produsele Olympus de înaltă tehnologie fac viaţa oamenilor mai sănătoasă, mai sigură şi mai împlinită.

Mai multe informaţii pe site-ul http:/www.olympus-europa.com

 

Despre Cosyspeed

Cosyspeed GmbH din Edertal / Germania este prima companie din lume specializată exclusiv în accesorii pentru camere mirrorless. Toate produsele sunt dezvoltate în Germania și sunt supuse unor criterii stricte de calitate germană. Producția se desfășoară în Germania, Europa, Asia și Africa. Concentrându-se pe accesorii funcționale și funcționale pentru rutina zilnică a fotografilor care utilizează camere mirrorless, Cosyspeed se concentrează în mod deliberat pe noua tehnologie a viitorului în domeniul camerelor digitale.

Mai multe informaţii pe site-ul www.cosyspeed.com

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99