Obțineți avantaje grozave cu noul PocketBook InkPad 3 de 7,8"

BUCURESTI - 8 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Retail

PocketBook are plăcerea de a vă prezenta noul e-reader de dimensiunea unei cărți, PocketBook InkPad 3, cu ecran E Ink Carta™ de 7,8" și funcție SMARTlight avansată pentru un confort și mai personalizat în timpul citirii.

PocketBook InkPad 3

PocketBook InkPad 3

Obțineți avantaje grozave

Noul e-reader a fost creat pentru a oferi un confort absolut și o experiență de utilizator excelentă celor care adoră să citească. Afișajul E Ink Carta™ de 7,8" cu 300 DPI creează o impresie realistă, similară citirii unei cărți clasice pe suport hârtie, în timp ce seria de funcții de top ale e-readerului permite depășirea limitelor. Caracteristicile moderne ale ecranului garantează tipuri de caractere clare și o adevărată plăcere pentru ochi, fără a obosi privirea nici măcar după ore în șir de citit.

Obțineți mai mult decât vă așteptați

Tehnologia SMARTlight permite reglarea nu numai a luminozității, ci și a temperaturii de culoare a luminii frontale. În modul automat, SMARTlight oferă cea mai bună opțiune pentru temperatura și intensitatea luminii, ținând cont de ora din zi și de bioritmul uman.

PocketBook InkPad 3 oferă noi oportunități pentru crearea șabloanelor zilnice de lumină frontală, alocând setările pentru orice oră din zi în funcție de program și de preferințele personale. O scală de reglare comodă afișează cele 24 de ore ale zile și permite setarea ușoară a oricărei dinamici și temperaturi de culoare a iluminării pentru orice oră din zi. Este posibilă crearea unui număr nelimitat de astfel de șabloane zilnice pentru lumina frontală și denumirea acestora. Utilizatorul poate comuta simplu de la un șablon la altul, în funcție de planurile pentru ziua respectivă.

Bucurați-vă de citit în timp ce ascultați conținut audio

Noul e-reader acceptă formatul MP3 prin adaptorul micro USB. Pentru utilizator, acest lucru înseamnă nu numai o ocazie comodă de a asculta muzică în timp ce citește, dar și posibilitatea de a asculta cărți audio. În plus, Pocketbook InkPad 3 acceptă funcția Text-Voce, care transformă textul în vorbire. Alegeți pur și simplu o carte și comutați la Text-Voce, iar e-readerul va citi cu voce tare orice fișier text în oricare din formatele acceptate.

Dispozitiv multifuncțional pentru și mai multe oportunități

Un procesor productiv Dual Core (2×1 GHz) și 1 GB RAM garantează paginarea perfect lină, oferind un răspuns rapid și funcționarea stabilă a oricărei aplicații. Cu o memorie internă de 8 GB și un slot de card microSD (de până la 32 GB), e-readerul pentru stoca biblioteca digitală a utilizatorului, cu peste 2.000 de cărți. Există posibilitatea de a le citi în 17 formate populare pentru cărți, fără conversie, precum și posibilitatea de a vizualiza orice fișiere în formatele grafice JPEG, BMP, PNG sau TIFF.

Cu funcția Wi-Fi încorporată și servicii ușor de utilizat, precum Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync și PocketBook Cloud, utilizatorul poate descărca rapid orice conținut fără conectarea la un PC. PocketBook InkPad 3 conține inițial 97 de cărți electronice preinstalate, gratuite, în 14 limbi, inclusiv 7 în germană și 8 în engleză. Dicționarele preinstalate Abbyy Lingvo® permit citirea și traducerea, folosind 24 de combinații lingvistice. Un senzor încorporat în capac permite plasarea e-readerului în modul inactiv prin închiderea capacului, folosind, astfel bateria într-un mod și mai eficient.

Design îmbunătățit, ergonomie perfectă

PocketBook InkPad 3 este pionierul noului concept de design PocketBook. Designul îmbunătățit îmbină cu pricepere extremele – colțurile rotunjite, netede cu muchiile ascuțite, părțile moi la atingere ale carcasei cu butoanele lucioase. Toate elementele e-readerului își accentuează reciproc, în mod armonios eleganța și se contopesc perfect într-un tot unitar.

Dimensiunea mare împreună cu greutatea extrem de redusă de numai 210 g fac din PocketBook InkPad 3 dispozitivul perfect pentru cititul confortabil, impecabil, oriunde – acasă și la birou, în aer liber și în timpul călătoriilor. Dispozitivul cu dimensiuni de 195 x 136,5 mm are o grosime de numai 8 mm. Pe partea frontală, există butoane ergonomice pentru navigarea paginilor, care pot fi utilizate în mod convenabil împreună cu ecranul tactil al dispozitivului. Datorită senzorului G încorporat, utilizatorul poate alege cel mai comod mod de a ține e-readerul – în poziție verticală sau orizontală.

PocketBook InkPad 3 – obțineți mai mult decât vă așteptați!

 

Tip afișaj

E Ink Carta™

Rezoluție afișaj

1404 × 1872

Dimensiune afișaj

7,8'' (19,8 cm)

DPI

300

Intensitate culoare

16 niveluri de tonuri de gri

Ecran tactil

Capacitiv (multisenzor)

Lumină frontală

Da (SMARTlight)

Procesor

Dual Core (2×1 GHz)

RAM

1 GB

Memorie internă

8 GB*

Acumulator

1900 mAh (polimer litiu-ion)**

Senzor G

Da

Senzor acoperire

Da

Wi-Fi

Da

Ieșire USB

Micro USB

Memorie suplimentară

microSD (maxim 32 GB)

Platformă (sistem de operare)

Linux 3.0.35

Formate de cărți electronice (fără conversie)

PDF, PDF(DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM

Formate de imagine

JPEG, BMP, PNG, TIFF

Formate audio

MP3 (prin adaptor micro USB)

Text-Voce

Engleză (15 limbi suplimentare disponibile pentru descărcare gratuită pe pocketbook-int.com)

Dicționare

Dicționare ABBYY Lingvo® (24 combinații de limbi), englez-german, Webster's Dictionary 1913

Servicii online

PocketBook Cloud, ReadRate, Dropbox, Send-to-PocketBook

Aplicații

Book store, Library, Dictionary, Browser, Audio player, Gallery, Calculator, Notes, RSS News, Chess, Klondike, Scribble, Sudoku

Dimensiuni

195 x 136,5 x 8 mm

Greutate

210 g

Culori disponibile

Maro închis

Set retail

E-reader, cablu micro USB, adaptor audio micro USB, ghid de pornire rapidă, certificat de garanție

 

 

E-readerele Pocket Book sunt disponibile in magazinele online partenere ale MGT Educational.

Despre PocketBook

PocketBook este unul dintre cei mai mari producători mondiali de e-readere premium bazate pe tehnologia E Ink. Compania a fost înființată în 2007, iar sediul acesteia este situat în Lugano (Elveția). Produsele PocketBook sunt vândute în 35 de țări din întreaga lume, cu peste 4 milioane de dispozitive PocketBook vândute până în prezent. Cu mixul său de hardware de calitate, software unic și design de produs ergonomic, produsele PocketBook sunt adaptate pentru segmentul premium de cititori electronici. Mai multe informații găsiți pe www.pocketbook-int.com .

Despre MGT EDUCATIONAL

MGT Educational este un furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. Înfiintata in anul 1998, compania ofera o gama variata de produse high-tech, de la furnizori recunoscuti la nivel mondial. www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99