Colectia toamna-iarna de la Olympus

BUCURESTI - 29 august 2006

Comunicat tip General in IT&C

Olympus Imaging Corporation a lansat in data de 24 August, la Hamburg, noua colectie de camere digitale pentru sezonul toamna - iarna 2006-2007.
Noile modele vor fi disponibile pe piata romanesca incepand cu luna octombrie prin intermediul companiei MGT Educational, importator si distribuitor autorizat.

Colectia toamna-iarna de la Olympus

Vedetele acestui sezon sunt:

OLYMPUS SP-510 UZ

Cu noul SP-510 UZ de la Olympus poza ta va surprinde toate amanuntele. Datorita unui zoom optic 10x (38-380mm) fotografii se pot focaliza pe un detaliu si pot aduce imaginile indepartate incredibil de aproape. Imaginati-va ca sunteti intr-o excursie safari la care ati visat toata viata si auziti zgomotul unei zebre. Cu SP-510 UZ aveti un incredibil avantaj: puteti face poza perfecta fara sa riscati sa o speriati incercand sa va apropiati de ea. Cei 7.1 milioane pixeli genereaza detalii uimitoare si nu trebuie sa va faceti griji daca incepe sa se intunece pentru ca aparatul ofera toate beneficiile tehnologiei BrightCapture. Iar acum placerea fotografierii dureaza mai mult deoarece cu un set de baterii AA poti face pana la 630 poze.

-7.1 milioane pixeli
-Zoom optic 10x (38-380mm)
-15x Fine Zoom (optic) cu optiunea 3MP
-LCD 6.4cm
-Tehnologia BrightCapture
-Stabilizator Digital de Imagine
-Inregistrare film cu sunet 640x480 la 30fps
-ISO 50-1600 cu 7.1MP, ISO 2500/4000 cu 3MP cu setari manuale


OLYMPUS µ [mju] 1000

µ [mju] 1000 este primul aparat din seria µ care trece bariera de 10.0 milioane pixeli oferind pozelor o si mai mare claritate si definitie. Carcasa weatherproof din otel inoxidabil denota stil, durabilitate si performanta. Incadrarea imaginilor pe ecranul de 6.4cm este mai naturala ca oricand. In general corectiile fotografiilor se fac pe calculator utilizand soft-uri speciale insa noua functie Perfect Fix permite retusarea automata direct de pe camera. Utilizatorii pot corecta concomitent imaginile miscate, lumina din fundal si efectul de ochi rosii.

-Carcasa din otel inoxidabil rezistenta la intemperii
-10.0 milioane pixeli
-Zoom optic 3x
-LCD 6.4 cm
-ISO 64-1600 la 10MP, ISO 6400 la 3MP
-Tehnologia BrightCapture pentru fotografii mai bune in conditii de luminozitate scazuta, valabila si in modul de inregistrare film cu sunet (640x480 pixeli, 30 fps)
-Digital Image Stabilisation Edit pentru corectia imaginilor neclare datorate tremuratului mainii
-Buton „Perfect Fix” pentru a corecta imaginea neclara, imaginea de fundal si ochii rosii


OLYMPUS µ [mju] 740 / µ [mju] 750

Acum poti face poze ca fi cum ai fi in primul rand la un spectacol chiar daca stai mult mai in spate deoarece aparatele au incorporate un zoom 5x care permite o mobilitate extraordinara. Cele doua modele se individualizeaza datorita aspectului compact stilat si a performantelor remarcabile: 7.1 milioane pixeli, carcasa metalica weatherproof, Stabilizator de Imagine, LCD de 6.4 cm. Tehnologia BrightCapture este disponibila si pentru modul de filmare astfel incat petrecerea din week-end poate fi captata cu mai multa claritate si luminozitate.

-7.1 milioane pixeli
-Zoom optic 5x
-LCD 6.4 cm
-Carcasa metalica weatherproof (culori Moonlight Silver, Twilight Blue, Sunset Red (µ 740), Starry Silver, Midnight Black (µ 750))
-Stabilizator de Imagine:
oµ 750 Stabilizator Dual de Imagine, cu stabilizator mecanic, setare maxima ISO 1600
oµ 740: setare maxima ISO 1600
-Tehnologia BrightCapture pentru fotografii mai bune in conditii de luminozitate scazuta este acum valabila si in modul de inregistrare film cu sunet (320x240 pixeli, 15 fps)


OLYMPUS µ [mju] 730

Cu ajutorul ecranului LCD exceptional de 7.6cm poti acum incadra toti prietenii. Carcasa metalica slim este rezistenta la intemperii (weatherproof).
Prin marirea contrastului la LCD si a valorii ISO pentru a ilumina considerabil imaginea poti face acum poze exceptionale chiar si in conditii de lumina scazuta. Tehnologia BrightCapture este acum valabila si in modul de filmare.

-Carcasa metalica weatherproof
-7.1 milioane pixeli
-LCD 7.6cm
-Zoom optic 3x
-Tehnologia BrightCapture pentru fotografii mai bune in conditii de luminozitate scazuta este acum valabila si in modul de inregistrare film cu sunet (640x480 pixeli, 30 fps)
-Stabilizatorul Digital de Imagine diminueaza riscul de a obtine poze neclare
-Buton „Perfect Fix” pentru a corecta imaginea neclara, lumina de fundal si ochii rosii


OLYMPUS µ [mju] 725 SW

Pentru cei care nu vor sa accepte limitele, Olympus a dezvoltat camera ce permite trairea la maxim a acestei filozofii. Deoarece este antisoc de la o inaltime de maxim 1,5 m si acvatic pana la adancimi de maxim 5 metri µ 725SW iti permite sa faci fotografii bucurandu-te in acelasi timp si de activitatile care iti plac atat de mult. Carcasa din metal cu linii fine dau robustete si stil aparatului. Calitatea imaginii este definita de rezolutia de 7.1 milioane de pixeli si zoom optic 3x. Acum, cu ajutorul tehnologiei BrightCapture se obtin rezultate remarcabile chiar si in conditii de luminozitate scazuta.
Disponibil in trei nuante de culoare Deep Blue, Cherry Red si Titanium Grey modelul este un accesoriu stilat care nu trebuie sa lipseasca in nici o situatie: la piscina, la o baie in mare, la un urcus pe varful muntelui sau poate chiar si la o coborare cu bicicleta pe un teren noroios.

-Acvatic pana la o adancime de 5m
-Rezistent la soc echivalent cu o cadere de la maxim 1.5m
-Carcasa metalica solida in trei culori: Deep Blue, Cherry Red, Titanium Grey
-7.1 milioane pixeli
-Zoom optic 3x
-Tehnologia BrightCapture pentru fotografii mai bune in conditii de luminozitate scazuta, luminozitate sporita pentru pozele subacvatice
-Mod inregistrare film cu sunet (640x480 pixeli, 15 fps)


OLYMPUS FE-200

Modelul ultra-compact incorporeaza un zoom de 5x ce permite fotografierea unor unghiuri ample. Datorita unei rezolutii de 6.0 milioane de pixeli pozele prind viata gratie claritatii si realismului imaginilor. Si pentru ca nu vrei sa te documentezi ca sa poti face o poza acum utilizarea este si mai facila datorita conceptului “un buton, o functie” si a afisarii pe ecranul LCD de 6.4 cm a functiilor principale. Toata tehnologia camerei este protejata de o carcasa stilata de metal ce are un aspect ultra-compact.

-6.0 milioane de pixeli intr-o carcasa metalica stilata
-Zoom optic 5x
-6.4cm LCD
-Concept “un buton – o functie”
-Inregistrare film cu sunet
-Memorie interna si slot xD-Picture Card


OLYMPUS FE-190

Acesta minune ultra-compacta va crea impresie oriunde. Este un model imbracat intr-o carcasa metalica care ii asigura atat mobilitate cat si rezistenta. Datorita conceptului “un buton – o functie” nu trebuie sa iti faci nici o grija in legatura cu manevrarea. Modelul este echipat cu un zoom optic 3x si cu o rezolutie de 6.0 milioane de pixeli pentru a putea crea poze uimitoare chiar si atunci cand sunt printate in format mare.


-6.0 milioane de pixeli intr-o carcasa metalica stilata
-Zoom optic 3x
-6.4cm LCD
-Concept “un buton – o functie”
-Inregistrare film cu sunet
-Memorie interna si slot xD-Picture Card


OLYMPUS FE-170 / FE-180

Prin intermediul acestor doua modele Olympus aduce bucuria si libertatea fotografiei digitale in fiecare casa. Cu un zoom 3x si poze de 6.0 milioane pixeli nu ai cum sa ratezi nici un eveniment. Camera incorporeaza si un mod pentru filmare limitat numai de capacitatile de stocare. Combinand usurinta in utilizare cu aspectul stilat si compact, fara a face nici un rabat de calitate, Olympus FE-170 si Olympus FE-180 reprezinta alegerea ideala pentru fotografii incepatori.


-6.0 milioane de pixeli
-zoom optic 3x
-6.4cm LCD
-Concept “un buton – o functie”
-Inregistrare film (cu sunet la FE-180)
-Memorie interna si slot xD-Picture Card

Despre MGT Educational


Pentru mai multe detalii:
olympus@mgt.ro
021.232.88.94
olympus@mgt.ro