Easy Software si MGT Educational - raport CEBIT

BUCURESTI - 14 aprilie 2015

Comunicat tip General in IT&C

Lumea informatiei digitale este impanzita de un limbaj prea tehnic si acronime fara sfarsit. Cu termenii precum OCR, Cloud computing, SaaS, BaaS, FTP, ECM, si DMS – nu este greu de imaginat dificultatile pe care utilizatorii le au in a asimila si descifra mesajele pentru a putea lua o decizie in cunoastinta de cauza. Cautarile sunt ingreunate si de similaritatile intre acesti termeni – cele mai cunoscute doua dintre acestea fiind Document Management System (DMS) si Enterprise Content Management (ECM). Pentru o mai buna intelegere:

ECM: ECM sau Enterprise Content Management defineste formal activitatile pentru stocarea si gestiunea proceselor organizationale, documentatii si alt continut.

DMS: DMS sau Document Management System este definit ca o activitate informatica folosita pentru stocarea si trasabilitatea documentelor electronice.

Easy Software si MGT Educational - raport CEBIT

Asociatia industriala Bitkom a publicat cateva noi cifre pentru a caracteriza CeBIT. Aceste cifre confirma ceea ce predictiile si furnizorii de ECM au precizat de ceva vreme: Enterprise Content Management (ECM) incepe sa devina obligatorie pentru companii – in curand va fi imposibil de gestionat cantitatea mare de date fara un sistem care sa canalizeze fluxul in crestere de informatii.

Conformitate si securitate

Rata de crestere arata bine: 5.9 procente crestere in vanzari fata de anul trecut. In 2015, solutiile pentru gestiunea documentelor si datelor sunt estimate sa genereze in jur de 1.8 miliarde euro. Din ce in ce mai multe organizatii realizeaza ca ECM nu inseamna numai reducerea costurilor si cresterea eficientei; este vorba de asemenea despre conformitate si securitate. Companille medii in special au recunoscut acest lucru– la acest tip de companii a durat mai mult decat la corporatii sau alte companii mari, dar schimbarea este notabila.

Comunicatii facile cu clientul – mai important decat oricand

O anumita parte din previziuni necesita o atentie deosebita: Industria ECM trebuie sa accepte ca are o parte din vina pentru prudenta manifestata de companiile medii si mici. S-au adresat persoanelor decizionale in medii de afaceri mici si medii in acelasi mod in care s-au adresat managerilor IT din corporatii globale. Dar limbajul folosit de managerii IT internationali este foarte diferit de ceea ce asteapta un director de la o companie medie. Acestuia nu ii sunt pe plac acronimele si jargonul IT. De fapt, este adevarat chiar contrariul. Are efectul doar sa produca confuzii; exact ca si numele produselor, care nu comunica niciun beneficiu.

EASY Software paseste pe drumuri noi

Este un lucru pozitiv ca acum aceste lucruri sunt comunicate oficial, scrise negru pe alb. Dar pentru industrie, este bineinteles o stire veche. EASY Software si-a inceput noul drum anul trecut, odata cu dezvoltarea noii suite de aplicatii denumita EASY ECM, care a fost prezentata partenerilor pentru prima oara in Ianuarie 2015. Simplitatea si beneficiile pentru client sunt in focus, si acest lucru incepe cu numele “expresive” ale produselor, si continua cu intregul concept de marketing – fara a uita usurinta in folosire si inter-operabilitatea simpla intre aplicatii.

Despre MGT Educational

MGT Educational este furnizor de echipamente si solutii destinate achizitiei, stocarii, arhivarii, editarii si redarii sunetului si imaginii precum si prezentarilor multimedia. Ca raspuns la dorintele si exigenta clientilor si partenerilor din domeniul IT&C, educational, informare si instruire MGT Educational ofera o gama larga de produse: videoproiectoare si ecrane de proiectie, ecrane holografice, instalatii de sonorizare pentru Sali de conferinta, televizoare LCD si cu plasma, camere video DVD, DVD-HDD si BD-HDD, camere foto digitale, dvd player si dvd recorder, medii de stocare, tablere grafice si accesotii pentru acestea.Cu un portofoliu de echipamente produse de parteneri cu renume mondial ca HITACHI, OLYMPUS, WACOM, MEDIUM, BRAUN PHOTOTEHNIK, ADEO VIDEOPOOL, VERBATIM, MICROTEK, AVISION, YAMADA, SWEDX, SMS-SMART MEDIA SOLUTIONS, CERWIN VEGA, TLS si cu o echipa de profesionisti cu experienta, compania poate livra solutia optima pentru sali de conferinta, invatamant, show-room sau home-cinema.
Portofoliu MGT Educational contine si solutii de arhivare electronica si managementul documentelor de la furnizori de varf din Germania - Easy Software si Belgia - I.R.I.S.