I.R.I.S. introduce Readiris™ 12, noua versiune a softului sau OCR

BUCURESTI - 23 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

I.R.I.S. Group, lider pe piata solutiilor de recunoastere inteligenta a documentelor, management electronic al documentelor, management al continutului, documentelor si proceselor si optimizare a infrastructurii IT, anunta cu ocazia conventiei anuale IRISLink 2009 lansarea noi serii de software OCR Readiris™ 12.

I.R.I.S. introduce Readiris™ 12, noua versiune a softului sau OCR

Readiris 12 are trei versiuni: prima versiune Home Edition si doua versiuni imbunatatite pentru editiile PRO si Corporate.

Home Edition Readiris12 a fost dezvoltata in special pentru uzul personal. Accesibila si usor de folosit, aceasta editie de recunoastere a textului si de arhivare a documentelor permite utilizatorilor sa economiseasca timp folosind butoanele Smart Tasks pentru a scana, recunoaste, transflorma si arhiva documentele cu un singur click.Readiris™ Pro 12 este un puternic amplificator al productivitatii pentru scannerele flatbed, dispozitivele “all in one” si camerele digitale. El rescrie documentele scanate si imaginile si le converteste in fisiere PDF cu text editabil mentinand layout-ul original, oferind cea mai mare viteza si acuratete OCR. Odata cu integrarea iHQC™, utilizatorii au posibilitatea de a crea PDF-uri color si fisiere XPS cu pana la de 200 de ori mai mici decat imaginea initiala.


Readiris™ 12 Corporate este solutia perfecta pentru utilizatorii profesionisti si afacerile care au nevoie de convertirea eficienta a unui numar mare de documente. El suporta scannere high-end, copiatoare MFP si digitale si genereaza documente cautabile PDF, XPS. Aceasta solutie profesionala este ideala pentru micii intreprinzatori care au nevoie de inlocuirea sistemului de management al documentelor cu arhive multi-format care ofera o dimensiune optima si cautarea textului. Datorita iHoc, fisierele finale sunt cu pana la 400 de ori mai mici decat imaginile initiale.


Cu Readiris™ 12 atat utilizatorii personali cat si marile companii isi reduc serios munca de codificare. Scanarea si arhivarea devin procese simple si rapide permitandu-le cresterea productivitatii.

Despre I.R.I.S

Misiunea IRIS este de a mari productivitatea si cunostintele clientilor nostri ajutandu-i cu un mai bun management al documentelor, datelor si informatiilor.
IRIS dezvolta tehnologii si produse pentru recunoasterea inteligenta a documentelor comercializate in toata lumea bazandu-se pe parteneriate puternice.
Solutiile profesionale IRIS permit companiilor sa gaseasca solutiile eficiente pentru managementul documentelor, informatiilor si infrastructurii IT.

In 2007, IRIS a inregistrat vanzari de 95.062.297€.Despre MGT Educational

Despre MGT Educational

MGT Educational este furnizor de echipamente si solutii destinate achizitiei, stocarii, arhivarii, editarii si redarii sunetului si imaginii precum si prezentarilor multimedia.

Cu un portofoliu de echipamente produse de parteneri cu renume mondial ca HITACHI, OLYMPUS, WACOM, MEDIUM, BRAUN PHOTOTEHNIK, ADEO VIDEOPOOL, VERBATIM, MICROTEK, AVISION, YAMADA, SMS-SMART MEDIA SOLUTIONS, CERWIN VEGA, TLS si cu o echipa de profesionisti cu experienta, compania poate livra solutia optima pentru sali de conferinta, invatamant, show-room sau home-cinema.

Otilia Lazar
Marketing Manager MGT Educational
otilia@mgt.ro