I.R.I.S. premiat la RetailVision 2008

BUCURESTI - 11 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Compania I.R.I.S. specializata in solutii profesionale de scanare, indexare si recunoastere inteligenta a documentelor a castigat premiul pentru “Cea mai buna prezentare “ si a fost nominalizata pentru a doua oara la titlul “Cel mai bun vanzator al anului” la RetailVision Europa 2008.
RetailVision Europa selecteaza atent si aduce clienti de top din retailul clasic, online si prin posta. La acest eveniment au fost de asemenea prezenti si cei mai importanti distribuitori din Europa, distribuitori cu acoperire in peste 25 de tari si un rol important in achizitie.
De 18 ani premiile RetailVision sunt recunoscute ca cele mai valoroase titluri de onoare din industria IT, dar niciodata in cadrul acestui eveniment nu s-a dat premiat o astfel de prezentare video. Prezentarea Iris cu numele “Ce tip de oameni folosesc produsele noastre” aduce un ton neconventional si este focusata pe notorietatea brandului si pe consumatorul final. Aceasta initiativa scoate in evidenta entuziasmul brandului si modul de gandire deschis.
Referitor la aceasta remarcabila reusita, Bernard De Fabribeckers, director de vanzari al companiei I.R.I.S. declara :”In numele companiei vreau sa subliniez cat de mandri si onorati suntem ca am primit acest premiu in cadrul celui mai mare eveniment din industria de retail si distributie IT din Europa. Aceasta prezentare ne-a ajutat sa iesim invingatori si sunt incantat ca indrazneala noastra a fost rasplatita. Aceasta ultima saptamana la Roma a fost palpitanta pentru echipa I.R.I.S. deoarece am prezentat campania in curs “Back to Business” si campania pe care urmeaza sa o lansam in septembrie “Back to School” si am dovedit inca o data ca suntem lideri pe piata de solutii de scanere mobile si recunoastere inteligenta a documentelor.”

Despre I.R.I.S

Producator de solutii si tehnologii pentru recunoasterea inteligenta a documentelor, I.R.I.S. acopera piata din intreaga lume bazandu-se pe parteneriate puternice.
Compania are peste 500 de angajati in sediile din Franta, Luxemburg, Olanda, Germania, Statele Unite si China si un profit de 95.062.297 in 2007.
Acum MGT Educational face prezenta si in Romania gama completa a produselor I.R.I.S dintre care cele mai cunoscute sunt: scanner-ele portabile IRIS Scan, IRISCard si IRISPen si softul Readiris.

Despre MGT Educational

Despre MGT Educational

MGT Educational este furnizor de echipamente si solutii destinate achizitiei, stocarii, arhivarii, editarii si redarii sunetului si imaginii precum si prezentarilor multimedia.

Prin adaugarea acestei noi game si parteneriate cu producatori de renume (Bowe Bell-Howell, Avision, Microtek si Easy Software), MGT ofera solutii complete de scanare si procesare automata a documentelor.

Otilia Lazar- specialist marketing
otilia@mgt.ro