MGT Educational devine distribuitor autorizat Skullcandy

BUCURESTI - 20 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

MGT va distribui prin intermediul partenerilor din intreaga tara gama completa de produse oferita de Skullcandy, producatorul audio preferat de iubitorii sporturilor extreme.

Pe aceasta cale, MGT anunta disponibilitatea in Romania a noilor casti auriculare Chops proiectate pentru oameni activi. Daca muzica este o companie constanta in activitatile tale sportive, atunci aceasta gama este facuta pentru tine.

Castile sunt dotate cu hangere moi pentru urechi care iti ofera confortul si siguranta potrivita in timpul activitatilor sportive si pentru a se asigura ca arati cool sunt disponibile in mai multe combinatii de culori: negru/candy-apple green, silver/white, black/silver and blue/white.

Toate castile Skullcandy sunt compatibile cu iPhone-ul.

Despre Skullcandy

Fondata in Utah in 2003, Skullcandy proiecteaza casti si produse audio care sunt inspirate de stilul snowboarderilor, skaterilor si surfurilor. Deja cunoscuta in lumea sporturilor extreme, Scullcandy si-a dezvoltat parteneriate cu Rip Curl, Emporio Armani si Neff pentru a creea produse care diferentiaza tehnologia lor audio. Mai mult, Skullcandy sustine numeroase evenimente sportive si sponsorizeaza sportive precum Devun Walsh, Pat Milbery, Terje Haakonsen si Mark Frank Montoya.

Despre MGT Educational

MGT Educational este furnizor de echipamente si solutii destinate achizitiei, stocarii, arhivarii, editarii si redarii sunetului si imaginii precum si prezentarilor multimedia.

Cu un portofoliu de echipamente produse de parteneri cu renume mondial ca HITACHI, OLYMPUS, WACOM, MEDIUM, BRAUN PHOTOTEHNIK, ADEO VIDEOPOOL, VERBATIM, MICROTEK, AVISION, YAMADA, SMS-SMART MEDIA SOLUTIONS, CERWIN VEGA, TLS si cu o echipa de profesionisti cu experienta, compania poate livra solutia optima pentru sali de conferinta, invatamant, show-room sau home-cinema.

Otilia Lazar
Marketing Manager MGT
otilia@mgt.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mgt-educational/mgt-educational-devine-distribuitor-autorizat-skullcandy