MGT Educational lansează la HIFI Arena noua serie de televizoare plate LCD ultra subtiri

BUCURESTI - 22 octombrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Cele mai subţiri televizoare plate aflate în producţie oferă un design atrăgător din toate unghiurile, pentru o libertate de amplasare fără precedent

Hitachi a reproiectat televizoarele plate începând din interior, pentru a oferi remarcabila serie UT – o nouă generaţie de televizoare LCD ultra-subţiri, cu grosimea de numai o treime din cea a televizoarelor plate obişnuite.

Având un profil subţire de numai 35mm şi cântărind doar 10,9 kilograme, noile modele compacte sunt primele care oferă un design complet stilizat de 360 de grade, făcându-le mai înguste, mai uşoare şi uimitoare din orice unghi. Fiind mai simplu şi mai confortabil de poziţionat, oferă libertate sporită la amplasarea în medii casnice sau comerciale – încadrându-se superb în cele mai pretenţioase interioare.

Fiind disponibilă în formatul HD de 32 inci (UT32MH70) şi în formatul HD 1080 de 37 şi 42 de inci (UT37MX70 şi UT42MX70), noua gamă utilizează tehnologia IPS LCD pentru a oferi luminozitate, contrast şi culori de excepţie, astfel încât profilul mic să nu reducă performanţele vizuale.

Cu seria UT, nu va mai fi nevoie să montaţi televizorul plat într-un colţ sau cu spatele la un perete. Cablurile ascunse, standul minimalist, detaliile elegante, muchiile rotunjite şi elementele lucioase care „înconjoară” televizorul garantează faptul că acesta va arăta la fel de bine atât din spate, cât şi din faţă. Acest nou design radical conferă utilizatorilor libertatea de a-şi amplasa televizoarele oriunde doresc.

Seria UT poate fi utilizată pentru redarea imaginilor de înaltă definiţie şi a transmisiunilor standard de la canalele terestre, prin satelit sau prin cablu, de la DVD playere şi recordere, de la console de jocuri şi de la alte dispozitive multimedia prin intermediul conexiunii HDMI. Modelele sunt disponibile într-o gamă de culori elegante – (detaliile urmează să fie confirmate) – pentru a se integra perfect atât în interioarele moderne, cât şi în cele tradiţionale.


Tehnologie revoluţionară
Hitachi a pus în practică experienţa sa globală, portofoliul variat de tehnologii şi designul inspirat pentru a reduce profilul ecranului plat cu până la 66% - lansând seria UT cu mult înaintea competitorilor.

Cum au fost posibile aceste performanţe? Prin compactarea straturilor de cristale lichide, înlocuirea componentelor cu microprocesoare, subţierea sursei de alimentare şi reproiectarea sistemului de ventilare, Hitachi a redus eficient disiparea căldurii, a îmbunătăţit ventilarea şi a minimizat dimensiunile fără a compromite performanţele vizuale sau fiabilitatea componentelor. Rezultatul este un televizor HD LCD cu sursă de alimentare încorporată a cărui grosime este o treime din cea a televizoarelor plate normale.

Toate televizoarele beneficiază de tehnologia IPS (Comutare în plan) dezvoltată de Hitachi, care asigură imagini mai luminoase, mai precise şi mai clare, cu contrast îmbunătăţit şi culori mai realiste, fiind ideale pentru imaginile de înaltă definiţie.


Libertatea de integrare în spaţiul interior
Reflectând tendinţele actuale de utilizare a suprafeţelor deschise, cadrul minimalist şi designul unic „faţă ŞI spate” al seriei UT elimină constrângerile tradiţionale de amplasare a televizoarelor. Nemaifiind restricţionate la amplasarea pe pereţi şi în colţuri, noile ecrane pot fi poziţionate astfel încât să divizeze şi să îmbunătăţească spaţiul de divertisment şi de lucru, oferind un reper vizual acolo unde doriţi.

„În viziunea Hitachi, produsele trebuie să evolueze în jurul oamenilor, nu viceversa. Utilizatorii îşi doresc imagini mai mari şi mai frumoase, căutând în acelaşi timp produse care să se adapteze mai bine la interioarele lor şi la stilul lor de viaţă. Astăzi, spaţiul, caracterul practic şi uşurinţa în utilizare sunt factorii cei mai importanţi” comentează Richard Bass, Senior Manager – Produse de afişaj pentru Hitachi Digital Media Group.

„Noile noastre ecrane plate sunt concepute pentru a se integra în această viziune – fiind mai subţiri, mai uşoare, mai simple şi disponibile în mai multe culori, ele oferă utilizatorilor noi nivele de libertate în amenajarea spaţiului interior. De asemenea, în cazul instalării în spaţii comerciale, cum ar fi camere de hotel, recepţii, spaţii publice şi vitrine, seria UT oferă mai multă libertate în utilizare şi amplasare decât oricând”.


Despre MGT Educational:

MGT Educational este furnizor de echipamente si solutii destinate achizitiei, stocarii, arhivarii, editarii si redarii sunetului si imaginii precum si prezentarilor multimedia

Ca raspuns la dorintele si exigenta clientilor si partenerilor din domeniul IT&C, educational, informare si instruire MGT Educational ofera o gama larga de produse: videoproiectoare si ecrane de proiectie, ecrane holografice, instalatii de sonorizare pentru Sali de conferinta, televizoare LCD si cu plasma, camere video DVD, DVD-HDD si BD-HDD, camere foto digitale, dvd player si dvd recorder, medii de stocare, tablere grafice si accesotii pentru acestea.

Cu un portofoliu de echipamente produse de parteneri cu renume mondial ca HITACHI, OLYMPUS, WACOM, MEDIUM, BRAUN PHOTOTEHNIK, ADEO VIDEOPOOL, VERBATIM, MICROTEK, AVISION, YAMADA, SWEDX, SMS-SMART MEDIA SOLUTIONS, CERWIN VEGA, TLS si cu o echipa de profesionisti cu experienta, compania poate livra solutia optima pentru sali de conferinta, invatamant, show-room sau home-cinema.

Despre Hitachi Digital Media Group

Hitachi Digital Media Group apartine companiei Hitachi Europe Ltd si are ca obiect de activitate vanzarea si distributia produselor digitale de afisaj, filmare, proiectie si stocare a datelor ale companiei Hitachi pe piata europeana.

Avand patru categorii cheie de produse, Hitachi Digital Media Group furnizeaza solutii digitale de varf pentru utilizatorii casnici. Grupurile cheie de produse sunt: solutiile de afisaj, care includ televizoare de inalta definitie cu cristale lichide si plasma, o gama de proiectoare 3LCD pentru mediul casnic, camere video DVD de a saptea generatie si o gama larga de playere si recordere DVD/hard disk.

Despre MGT Educational

Despre MGT Educational

MGT Educational este furnizor de echipamente si solutii destinate achizitiei, stocarii, arhivarii, editarii si redarii sunetului si imaginii precum si prezentarilor multimedia.

Prin adaugarea acestei noi game si parteneriate cu producatori de renume (Bowe Bell-Howell, Avision, Microtek si Easy Software), MGT ofera solutii complete de scanare si procesare automata a documentelor.

Otilia Lazar
Specialist Marketing
MGT Educational


otilia@mgt.ro