Lansarea revistei tiparite

Locul desfasurarii: Sala Palatului

Organizator: MHMedia Solution

Dupa noua luni de dezvoltare online (www.bodymindspiritmagazine.ro),

BODY MIND SPIRIT MAGAZINE
apare acum si in versiune tiparita!



Lansarea oficiala a revistei va avea loc vineri, 18 aprilie 2008, ora 12.00, la Sala Palatului, in cadrul Body, Mind, Spirit Festival.

Te asteptam in lumea ideilor generoase cu privire la un stil de viata sanatos si frumos, in care reusita relationala, sociala si profesionala coexista cu cunoasterea de sine si dezvoltarea personala!

Conditii de participare
Pentru a ni te putea alatura va trebui:

- Sa fii deschis sa afli lucruri noi;

- Sa ai simtul umorului;

- Sa fii creativ si constructiv;

- Sa cauti atat bucuria vietii, cat si sensurile ei adanci.

BONUS

In aceeasi zi, la ora 19.00, Patricia Cihodaru, redactorul sef al revistei, intra in dialog cu cititorii. Daca ai intrebari, sugestii sau te intereseaza in mod deosebit un subiect din domeniul psihologiei, esti binevenit alaturi de noi!



Daniela Cristea

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente. Experienta si calificarea MH Media Solution a determinat reteaua internationala Inter Direct sa ne confere, in 2005, privilegiul de a fi singurii membri din Romania ai prestigioasei asociatii internationale de marketing direct din lume.

Incepand din anul 2005 MH Media Solution organizeaza in fiecare an seminarul international de marketing direct THE BIG PICTURE. Iar incepand de anul acesta MH Media Solution a demarat inca un eveniment unic in care veti intalni produse si servicii din domeniul sanatatii si frumusetii, atat de necesare omului contemporan.

Participare: Intrare libera