Vino in lumea intretinerii corpului, cultivarii mintii si inaltarii spiritului!

BUCURESTI - 1 martie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In perioada 23-25 Februarie 2007 a avut loc prima editie a evenimentului Body, Mind & Spirit la Centrul National al Dansului Bucuresti, din cadrul Teatrului National. Peste 5.000 de vizitatori si 100 de companii, asociatii si federatii s-au intalnit pentru a celebra impreuna intretinerea corpului, cultivarea mintii si intaltarea spiritului.

MH Media Solution a adus in Romania evenimentul Body, Mind & Spirit, care initiaza calea pentru dezvoltarea unui stil de viata armonios prin promovarea unei abordari integrative a fiintei umane.

Cu totii stim ca traim intr-o lume a vitezei, competitiei si a schimbarii. Iar noi ne gasim tot mai putin timp sa ne preocupam de sanatatea noastra, de a ne acorda ragaz pentru momente de relaxare si pentru refacerea resurselor fizice si psihice. De aceea, evenimentul Body, Mind & Spirit doreste sa arate prin prima sa editie si prin editiile viitoare ca exista alegeri si alternative pentru a trai o viata sanatoasa, echilibrata.

Programul primei editii a reunit o serie de manifestari, precum expozitie cu vanzare, sesiuni de comunicari, workshopuri, demonstratii, momente artistice, cursuri de initiere, promotii si concursuri, dar si alte evenimente incredibile care au rasfatat simturile. Astfel, organizatorii doreasc sa multumeasca tuturor companiilor, asociatiilor, federatiilor si participantilor pentru interesul si entuziasmul acordat evenimentului.

Pentru cei care sunt interesati in mod special de intretinerea corpului, cultivarea mintii si intaltarea spiritului si poate nu au avut ocazia de a participa la eveniment, le transmitem un indemn de a intra pe site-ul www.body-mind-spirit.ro si de a se abona la newsletter-ul evenimentului pentru a fi informati periodic de cele mai noi abordari, sfaturi si tendinte in acest domeniu.

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente. Experienta si calificarea MH Media Solution a determinat reteaua internationala Inter Direct sa ne confere, in 2005, privilegiul de a fi singurii membri din Romania ai prestigioasei asociatii internationale de marketing direct din lume.

Incepand din anul 2005 MH Media Solution organizeaza in fiecare an seminarul international de marketing direct THE BIG PICTURE. Iar incepand de anul acesta MH Media Solution a demarat inca un eveniment unic in care veti intalni produse si servicii din domeniul sanatatii si frumusetii, atat de necesare omului contemporan.

MH MEDIA SOLUTION (Agentie de marketing direct)
Str. Progresului nr. 130-144, Sector 5, Bucuresti
Telefon: 021-411.73.95, Fax: 021-411.73.94

E-mail: info@body-mind-spirit.ro