WORKSHOP CONSTELATII FAMILIALE - BODY MIND SPIRIT

BUCURESTI - 20 martie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Terapia constelatiilor familiale, dezvoltata de Bert Hellinger, este o forma avansata de terapie pe termen scurt care ajuta persoana sa-si gaseasca traiectoria vietii sale si locul sau natural in sistemul familial.

WORKSHOP CONSTELATII FAMILIALE - BODY MIND SPIRIT
 Jumatate din fiinta ta se datoreaza mamei tale si jumatate din fiinta ta se datoreaza tatalui tau. Tu esti aici datorita lor. Daca ei nu ar fi fost aici, tu nu ai fi fost aici.Tot ce ti se intampla tie este, intr-un fel, datorita lor. Fiecare trebuie sa devina constient de acest lucru.Deci, indiferent de ceea ce au facut ei, trebuie sa simti recunostinta. Si indiferent ce se intampla cu tine si ce se va intampla cu tine, ei raman radacinile tale. Ei raman fundatia ta – deci, nu uita fundatia.

Osho

Fiecare participant din grup este invitat sa creeze o constelatie a familiei sale originare si prezente cu ajutorul altor membrii din grup. In acest fel dinamica relatiei familiale si identificarile specifice dintre diversi membrii ai familiei devin vizibile. Odata ce ai un insight despre tiparele comportamentale si complicatiile emotionale din cadrul familiei tale, acest lucru conduce la o dizolvare a acestora.

Munca si interventia terapeutului, are o influenta profunda asupra stratului adanc al mintii si sufletului nostru.

Workshopurile de Constelatii Familiale se adreseaza atat persoanelor individuale cat si cuplurilor interesate sa-si rezolve diverse probleme de viata si care cauta o solutie solida pentru o noua directie in viata lor.

Sunt bineveniti si terapeuti, psihiatrii, asistente medicale, asistenti sociali si alte persoane din domeniul ingrijirii sanatatii interesate sa-si imbogateasca activitatea cu instrumente eficiente si sa gaseasca noi insight-uri despre boli, probleme de viata si comportament uman.

Constelatiile familiale pot ajuta participantii sa:

Rezolve neintelegerile, complicatiile, incurcaturile si blocajele in familie, cu partenerul sau cu alte relatii
    Sparga ciclurile referitoare la deconectare, alienare, abuz, disfuctii si cazurile grave de saracie
    Rezolve problemele legate de parenting si situatii familiale dureroase gen divort, un singur parinte, avort, esecuri, infertilitate, adoptie
    Lucreze pozitiv cu boli severe si moarte
    Sa rezolve probleme fizice si suferinte emotionale – migrena, astm, mancat compulsiv, dureri de spate cronice, depresie, anxietate, fobie, tendinte sinucidale, droguri, abuz de alcool
    Inteleaga “poza de ansamblu” pentru orice situatie din viata
    Obtina un insight in conflicte profesionale

Workshopurile de Constelatii Familiale reprezinta o experienta profunda de constientizare de sine, pe de o parte, iar pe de alta parte o baza pentru transmiterea teoretica si practica a principiilor Constelatiilor Familiale.

Facilitator constelatii: Mihaela Popa

Data: 31 martie 2012

Locatia: zona Piata Unirii.

Locatia exacta va fi comunicata persoanelor care se inscriu la workshop .

Cost: 250 ron/persoana.

Contact: 0726.10.33.57 sau 021.411.73.95

Website: www.bodymindspirit.ro

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution, organizator de evenimente din domeniile sanatatii, frumusetii, psihologiei si dezvoltarii personale: Body Mind Spirit Festival, Health & Beauty Expo, No Limits Woman.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mh-media-solution/workshop-constelatii-familiale-body-mind-spirit