Promoţie inedită cu ocazia relansării Mida Soft Business

BUCURESTI - 9 decembrie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, IT&C, Retail

Live site

O nouă sigla şi un nou site au fost considerate prea puţin pentru ca unul dintre jucătorii cei mai mari de pe piaţa de consumabile din România – Mida Soft Business – să-şi anunţe nouaidentitate. Iată de ce relansarea din data de 9.12.2013, ora 9:12, va fi sărbătorită cu 9 premii acordate în prima săptămâna, urmate de altele 12 în următoarele 12 săptămâni.

Mida Soft Business

Este vorba de un mecanism simplu, prin care vizitatorii siteului şi ai paginii de Facebook vor putea câstiga o serie de premii (imprimante, aparate foto, gadgeturi etc) printr-un simplu LIKE la pagina www.facebook.com/MidaSoftBusiness . Premiile se vor acorda prin tragere la sorţi. Scopurile principale ale promoţiei sunt de a creşte notorietatea mărcii şi de a loializa clienţii. În secundar, s-a urmărit creşterea interesului faţă de serviciile existente şi, mai ales, noi ale companiei, precum şi câştigarea de noi clienţi.

„Piaţa în care ne desfăşurăm activitatea a fost dintotdeauna foarte competitivă, iar la momentul actual diferenţierea jucătorilor se face din ce în ce mai mult pe plus-valoare şi calitatea relaţiei cu beneficiarii. „Bătălia” la nivel de preţuri a devenit inutilă. De aceea, ne-am axat pe crearea unor parteneriate puternice la nivel strategic şi pe dezvoltarea unor soluţii personalizate, axate pe inovaţie şi creativitate. Iar în acest context am considerat că e momentul să ne conturăm imaginea, să fim uşor de identificat şi mult maiaccesibili.” spune Daniel Moruz – CEO Mida Soft Business.

Despre Mida Soft Business

Compania este prezenta de 10 ani pe piaţa de consumabile din România. Odată cu imaginea nouă, portofoliul de servicii şi poduse s-a diversificat. Echipamentele de printat, consumabilele, tehnica de calcul, birotica, papetăria precum şi serviciile de mentenanţă sau soluţiile integrate de cost per pagină sunt doar câteva repere din nouă ofertadisponibilă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mida-soft-business/promotie-inedita-cu-ocazia-relansarii-mida-soft-business