Formatii Nunta - Mihai Andrei Band

BUCURESTI - 12 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Live site

Formatie nunta bucuresti si in tara. Participăm la absolut toate evenimentele ce implica muzica (nunta, botez, aniversare,etc). Cantam in toate zonele Romaniei (Pitesti, Ploiesti, Brasov, Bacau, Targoviste, Iasi, Buzau, etc) dar prioritate au evenimentele din BUCURESTI.

Formatie nunta

Formatie nunta

Formatii nunta ce se pot reinventa pe scena, sub forma unui TARAF la muzica populară sau muzica lăutărească autentică, TRUPA COVERURI, CVARTET in intampinarea invitatilor sunt putine. Aveți și manele? DA, o spunem cu mândrie, sunt puține formatii nunta ce acopera tot ceea ce se canta la petreceri de tip NUNTA, BOTEZ, ANIVERSARE, etc. Va sfătuim, când doriti sa angajati formatii nunta, sa luati in calcul genurile de muzica abordate. Formația este obligată să acopere orice gen muzical ca nunta sa fie reusita. Folosim echipamente de top.

La cerere putem adauga in formatie nunta si alte instrumente dar nu va recomandam acest lucru. In ideea de a beneficia de maxima calitate, sunt necesare repetitii, pe care noi le facem destul de des iar instrumentistii ce vin extra nu se pot integra 100% pe plan muzical, luati asta ca pe un sfat cand cautati formatii nunta.

 

Despre Mihai Andrei Band

Oferta noastra cuprinde o formatie de opt membri: trei solisti si cinci instrumentisti Saxofon, Clarinet, Acordeon, Clapa, Percutie, DJ, Sonorizare.