Concert Othello in Club Becker

BUCURESTI - 12 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Vineri - 16 ianuarie si Sambata - 17 ianuarie, trupa lui Othello va asteapta in Becker Brau Live Music Club (strada Turturelelor, fosta discoteca Why Not) la primele sale concerte din 2009.

Suntem destul de maturi ca sa putem spune imperativ: 'Teachers, leave the kids alone!', suntem suficient de romantici incat sa ne intrebam unul pe celalalt 'Have You Ever Seen The Rain', stim foarte clar ce ne place ('I Love Rock'n Roll'), avem doua fete cucuiete care pronunta intotdeauna raspicat 'Man! I Feel Like A Woman' (de parca n-am sti)) sau 'I'm A Bitch'(asta in cel mai bun caz) , stim ca, indiferent de criza, totul face parte din ceea ce se numeste 'Walk of Life'.

Indiferent pentru care din motivele de mai sus ati fost alaturi de noi in 2008, trupa lui Othello va multumeste si va asteapta vineri 16 ianuarie si sambata 17 ianuarie in Club Becker la primele sale concerte din 2009. Ne vedem acolo!

Despre MILCOF MUSIC

Care este diferenta dintre o trupa si un concept muzical? Unde se separa si unde se confunda? Sunt intrebari la care oamenii implicati in trupa Othello incearca sa dea un raspuns facand ceea ce stiu ei mai bine, adica sa cante. Proiectul Othello si-a propus inca de la nastere sa abordeze un eveniment muzical nu doar din perspectiva unui simplu “live” in care cativa indivizi executa cateva piese in fata altor indivizi dispusi sa-i asculte, ci si din perspectiva unui “happening”, a unui show care trebuie sa antreneze publicul si sa-l faca partas la ceea numim indeobste spectacol. Trupa lui Othello este proiectul muzicianului Florentin Milcof. Din portofoliul sau de colaborari ca pianist, compozitor, orchestrator si producator, amintim pe: Iris, Stefan Banica Jr. , Directia 5, Felicia Filip, Paula Seling, Laurentiu Cazan, Mihai Godoraja.
Milcof Music

milcof.music@gmail.com