Lavete din bumbac care fac curatenia mai usoara

Uricani - 13 mai 2019

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Curatenia este o carte de vizita atat pentru o gospodina, cat si pentru un restaurant ori o pensiune sau orice spatiu public. Cu cat lucrurile arata mai bine intretinute, cu atat cei in cauza vor fi mai apreciati.

Lavete Industriale

Lavete Industriale

Sa faci luna un apartament, o casa, camerele unui hotel ori sala de mese a unui restaurant nu este o treaba deloc usoara. Ai nevoie de multe accesorii, instrumente si produse de curatenie. Printre acestea se numara laveta din bumbac cu care stergi toate suprafetele, lasandu-le curate si stralucitoare.

Laveta din bumbac este o bucata de panza din fibre 100% naturale cu ajutorul careia poti indeparta praful, murdaria, poti sterge ferestrele, dar si pardoseala.

Lavetele din bumbac sunt mai practice si mai economice decat prosoapele din hartie. Avantajul lor mare este ca pot fi folosite iar si iar, spre deosebire de cele din hartie, care trebuie aruncate imediat dupa intrebuintare. Pot fi curatate la masina de spalat impreuna cu alte textile din bumbac, folosind detergenti obisnuiti. Lavetele din bumbac sunt eco-friendly intrucat nu produc atat de multe deseuri si sunt realizate doar din fibre naturale.

Un atu foarte important este dat de faptul ca, daca sunt umezite, aceste lavete din bumbac absorbante retin praful, fara sa il mai ridice in atmosfera. Sunt utile atunci cand este necesar sa stergi praful de pe mobilier sau chiar praful de pe parchet ori gresie.

Lavetele din bumbac alb pot fi utilizate si in bucatarie, la stergerea mobilierului sau chiar a vaselor. Fiind foarte absorbante, lasa suprafetele uscate, indepartand atat stropii de apa, cat si urmele.

Un set de lavete e util de pastrat in torpedoul masinii. Curata foarte bine praful de pe bord, de pe parbriz, absoarbe condensul care apare la schimbarile de temperatura. Laveta din bumbac poate fi folosita si la stergerea mainilor murdare de ulei de masina si praf.

Se pot folosi lavete bumbac profesionale pentru curatarea utilajelor, dar si in servicii de curatenie, in fabrici, in service-uri sau in ateliere unde se produce multa murdarie, dar si in birouri. Textura fina a bumbacului asigura un grad sporit de absorbtie, nu zgarie si nici nu lasa urme si nici scame.

Au rezistenta mare in timp, putand fi refolosite luni intregi si chiar ani, cu utilizare intensa. Sunt usor de folosit chiar si pentru murdaria persistenta.

Pe site-ul laveteindustriale.ro pot fi comandate lavete ieftine din bumbac alb sau din bumbac colorat. Magazinul online este detinut de Milenium Shopping, o societate comerciala care se ocupa cu importul, sortarea si vanzarea de haine second hand.

Lavetele industriale sunt ambalate compact, in saci transparenti. Greutatea fiecarui sac de lavete din bumbac este de 10 kilograme in cazul celor de dimensiuni mai mari si de 4 kilograme in cazul lavetelor cu dimensiunea 20×40 cm. La comenzile consistente se ofera discount. Pentru cele care depasesc 500 de kilograme, discontul este de 10% din valoare, pentru comenzile de peste 1.000 de kilograme, reducerea este de 15%, iar la comenzile care trec de 2.500 de kilograme se face o reducere de 20% din pret si se asigura transport gratuit. La cerere, Milenium Shopping pune la dispozitie mostre gratuite.

Despre Milenium Shopping

Milenium Shopping este unul dintre cei mai mari importatori, producatori, furnizori si distribuitori de imbracaminte second hand in regim en gross din Romania, avand o experienta de peste 10 ani in sortarea, ambalarea si vanzarea hainelor second la kilogram prin curier.
Societatea noastra va ofera haine second hand in regim en gross provenite din tarile cu cel mai bun nivel de trai din Europa respectiv Anglia, Suedia, Germania, Olanda si Danemarca.