Tribal DDB vorbeste despre advertising online la Internetics 2007

BUCURESTI - 23 octombrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Hartmut Kozok, Managing Director Tribal DDB – Hamburg (Germania) si membru al juriului Web Graphic – Internetics, se numara printre vorbitorii din ziua de seminarii Internetics 2007.

Tribal DDB vorbeste despre advertising online la Internetics 2007

Kozok va prezenta detalii din spatele primei campanii virale de succes din Germania, derulata de Tribal DDB – Hamburg pentru Volkswagen.

Seminarul “Horst Schlämmer si Volkswagen” este prezentat de Cosmote, sponsor principal al festivalului Internetics 2007.

Seminarul va avea loc incepand cu orele 15:30, la Hotel Novotel din Bucuresti, Sala Paris. Inscrierea la acest seminar se poate face online, gratuit, pe site-ul www.internetics.ro.
Hartmut Kozok este si director creativ al agentiei din Hamburg (www.tribalddb.de), care face parte din reteaua Tribal DDB.

Tribal DDB a fost desemnata “Agentia Interactiva a anului 2006” de catre ADWEEK si numara 31 de birouri in 19 tari, biroul central fiind la New York. Tribal DDB face parte din DDB, a doua retea ca dimensiuni din lume, cu 206 birouri in 96 de tari. Printre clientii agentiei se numara Volkwagen, Nike, Philips, McDonald’s.

Programul Internetics de anul acesta mai include alte patru seminarii, dintre care doua sunt sustinute de Paul Dawson, Experience Director Conchango. Participarea la seminariile din cadrul festivalului este libera si necesita doar inscrierea online, pe site-ul evenimentului.

Internetics este singurul festival din Romania care a fost creat pentru a premia industria online, cu tot ceea ce cuprinde ea – creatori, utilizatori, clienti.

Despre Millenium Communications

Internetics este un proiect al Millenium Communications, companie care a fost infiintata in anul 1998, ca o agentie de PR. In prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii - Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.
Mirel Dediu
PR Executive
Millenium Communications

mirel.dediu@milleniumcommunications.ro