mindfulness    

Comunicate de presa si evenimente pe tema mindfulness

 • mindfulness. beautiful aging therapy - psiholog aida ivan

  mindfulness

  Bucuresti - 16 May 2019

  Comunicat de IXPR Development & Consulting

  Batranetea poate aduce cu sine sentimentul ca viata isi pierde `magia` si ca lucrurile care obisnuiau sa iti faca placere nu mai sunt potrivite varstei. Ei bine, o minte sanatoasa si un spirit tanar nu tin cont de numarul de aniversari! Asadar psih ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: anxietate , psiholog , terapie anti- aging , meditatie mindfulness , aida ivan

 • Vezi toate evenimentele despre mindfulness

  Vezi toate comunicatele de presa despre mindfulness

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul mindfulness.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la mindfulness. Informatiile despre mindfulness cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mindfulness, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la mindfulness, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.