A VII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale Mind Lab

Sinaia - 7 iunie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social

14 iunie, a VII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale Mind Lab va avea loc anul acesta în România la Sinaia.

Echipe de copii din Italia, Ungaria, Turcia, Israel, Anglia, Irlanda, Brazilia, Australia şi România se vor întrece într-un campionat al jocurilor de strategie.
Evenimentul reprezintă pentru copii şansa de a depăşi barierele lingvistice, culturale şi sociale dintre ţări printr-un limbaj comun, acela al jocurilor.

Olimpiada Mind Lab

Olimpiada Mind Lab

 Inteligenţa nu se naşte odata cu fiinţa umană, se dezvoltă 

Prof. Reuven Feurstein

Fiecare echipă a fost selecţionată în mai multe etape pe parcursul anului şcolar şi este formată din patru copii fiecare fiind specialist pe unul din jocurile Abalone, Dame, Octi şi Quoridor.

Romania, ţară gazdă, va participa cu două echipe din Bucureşti şi Timişoara, încercând să câştige marele trofeu.

Fair-play-ul şi spiritul de echipă vor fi la ordinea zilei.

Site-ul oficial al olimpiadei: www.mindlab-olympics.com

Mind Lab în România: www.mindlab.ro

Despre Mindlab Romania-Edu Training

Grupul Mind Lab este o organizaţie inovatoare, dinamică şi un lider mondial în domeniul dezvoltării capacitatii de gandire. Metoda Mind Lab a fost aplicata cu succes in mii de institutii de educatie si a imbogatit vietile a mai mult de doua milioane de copii din aproape 25 de tari, printre care SUA, Marea Britanie, Spania, Italia, Portugalia, Ungaria, Australia, Noua Zeelanda, Israel, Australia, Brazilia si altele. Programul Mind Lab este implementat sub forma de cursuri pentru copii in gradinite si scoli. Organizam evenimente la care parintii participa la actiune alaturi de copii, precum si seminarii de instruire a profesorilor din centrele pedagocice cu care colaboram. Cel mai important eveniment al anului este Olimpiada internationala Mind Lab cand copii din toata lumea se aduna in jurul meselor de joc pentru a se intrece si distra deopotriva. În plan academic, derulăm proiecte de cercetare educaţională în colaborare cu universităţi de prestigiu ca Universitatea Yale din SUA şi Universitatea Northumbria din Anglia