Trendy Site Party

BUCURESTI - 14 aprilie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Ţi s-a întâmplat să ajungi într-un club şi să nu-ţi placă atmosfera? Ai chef de petrecere şi nu ştii unde să mergi? Ştiai că poţi să vezi dinainte ce se întâmplă în cluburile de top din Bucureşti? www.cluburi.com şi ai transmisii live din cluburile de top din Bucureşti.

Trendy Site Party

www.cluburi.com este o nouă viziune şi totodată un deschizator de drumuri pentru piaţa românească, ce se înscrie în ultimele “trendinte” internaţionale referitoare la comunicaţia prin intermediului Internetului. Prin accesarea www.cluburi.com, vei pătrunde într-o atomsferă nouă, având acces la transmisii live, dar şi înregistrate, însoţite de sunet, atât din cluburi, momentan din Bucureşti, cât şi cu ocazia unor evenimente organizate.

Cea mai trendy petrecere de lansare a avut loc în Clubul “Bonsai”, pe 14 aprilie 2005. Cu această ocazie, am mai avut parte şi de o prezentare de lenjerie intimă şi costume de baie Parah şi OffLimits, la care a participat şi Miss Playboy 2004, Oana Ioniţă, demonstraţii de măiestrie în arta preparării cocktailurilor oferită de Exquisite Bar Solutions, iar cei care au asigurat buna dispoziţie până în zori au fost M.C. Cristi Niţu şi D.J. Adrian Eftimie, din echipa Kiss FM. La petrecere au participat şi vedete.

Despre MiniBlue Communication


cluburi.com O companie ce vrea sa exploateze la maximum posibilitatile oferite de utilizarea internetului oferind solutii de calitate, unele dintre ele cu titlu de pionierat pentru entertainmentul romanesc.
Prin accesarea www.cluburi.com, vizitatorul nu va gasi doar o insiruire de fotografii si texte, asa cum se poate intalni in mod uzual, ci va patrunde intr-o atmosfera noua, avand acces la la transmisii live insotite de sunet atat din cluburi, momentan din Bucuresti, cat si cu ocazia unor evenimente organizate.

Pentru întrebări şi răspunsuri vizitati site-ul www.cluburi.com sau sunaţi la 0723.227.437

laura.paltanea@cluburi.com