Sistem CRM conectat cu Whatsapp, Ejobs, Bestjobs. MiniCRM dezvoltă noi integrări prin API cu alte aplicații.

Cluj-Napoca - 15 iunie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Internet

MiniCRM, unul din liderii de pe piața românească de soluții software CRM, continuă să se îndrepte spre statusul de sistem all-in-one pentru sistematizarea și optimizarea companiilor. Compania anunță o serie de noutăți în gama largă de integrări cu alte aplicații. Integrări dezvoltate anterior: integrarea cu calendarele (Google, Outlook, IOS, Android), cu WooCommerce, Google Sheets, Facebook Lead Ads, OpenAPI, Call Log, Gravity Forms, Smartbill. Integrările cele mai noi: integrarea cu Whatsapp (pentru comunicarea eficientă cu clienții) și Ejobs/Bestjobs (pentru procesele de recrutare în HR).

Roboțelul MiniCRM ține în mână logo-urile MiniCRM și Whatsapp

MiniCRM anunță o serie de noutăți în gama sa largă de integrări cu alte aplicații, consolidându-și poziția ca furnizor de top în domeniul CRM-ului.

MiniCRM și-a câștigat reputația de a oferi soluții CRM inovatoare și personalizate care facilitează și îmbunătățesc relația cu clienții și eficiența proceselor interne. Integrările dezvoltate anterior au adus o valoare semnificativă clienților MiniCRM, permițându-le să își coordoneze activitățile într-un mod sinergic și productiv.

MiniCRM nu se oprește aici și continuă să inoveze prin dezvoltarea de noi integrări adaptate nevoilor pieței. Cele mai recente integrări prin API - Whatsapp, Ejobs și Bestjobs - au fost dezvoltate cu scopul de a optimiza comunicarea cu clienții și procesele de recrutare în domeniul resurselor umane.

Integrare cu Whatsapp

Integrarea cu Whatsapp aduce o nouă dimensiune comunicării între companii și clienți. Prin intermediul MiniCRM, utilizatorii pot beneficia acum de o conexiune directă și eficientă cu clienții lor, prin intermediul acestei aplicații de mesagerie populară. Funcționalitățile avansate ale MiniCRM permit utilizatorilor să trimită și să primească mesaje, să gestioneze conversații, să acceseze istoricul interacțiunilor și să ofere asistență personalizată clienților, consolidând relațiile și construind o experiență superioară pentru aceștia.

Integrare cu Ejobs și Bestjobs

Pe de altă parte, integrările cu Ejobs și Bestjobs sunt o noutate importantă pentru companiile care se ocupă de procesele de recrutare în domeniul resurselor umane. Cu ajutorul MiniCRM, aceste companii pot conecta fluxurile de lucru din sistemul CRM cu platformele Ejobs și Bestjobs, obținând astfel o viziune mai clară și coerentă asupra candidaților și proceselor de recrutare. Astfel, managerii de resurse umane pot economisi timp și efort, reducând riscul de a pierde informații și asigurând o coordonare eficientă a proceselor de recrutare. Mai multe detalii despre cum poate fi folosit MiniCRM pentru activitățile HR, pe pagina dedicată.

"Suntem încântați să anunțăm noile noastre integrări cu Whatsapp, Ejobs și Bestjobs", a declarat CEO-ul Csaba Racz. "Acestea completează portofoliul nostru existent de integrări și demonstrează angajamentul nostru continuu de a oferi soluții CRM inovatoare și adaptate nevoilor clienților noștri. Suntem dedicați îmbunătățirii continue a eficienței și a performanței companiilor, iar aceste integrări sunt o confirmare a eforturilor noastre."

Alte integrări populare

Calendarele Google, Android, IoS, Outlook - Pentru un task management performant. Deadline-ul sarcinilor create în sistemul CRM este adăugat automat, pe loc, în calendarul preferat. Dacă se schimbă ora sau data unei întâlniri, se poate modifica cu ușurință în calendar, iar actualizarea acestei sarcini/întâlniri se va produce automat și în MiniCRM.

Sincronizarea cu Facebook Lead Ads - Câmpurile din formularul de pe Facebook sunt sincronizate cu un formular corespondent din MiniCRM. Imediat ce un potențial client își lasă datele de contact pe o reclamă, aceste date apar și în MiniCRM și se generează o sarcină automată pentru contactarea lor. Nu mai e nevoie de niciun fel de procesare manuală și nu se pierde niciun lead.

OpenAPI - De fiecare dată când o companie nouă intră în sistem, MiniCRM adaugă automat la fișa acesteia date ca: cifra de afaceri, profitul și numărul de angajați.

Gravity Forms - Conectează formularul de pe site-ul tău din WordPress cu MiniCRM, astfel încât prospecții înregistrați să fie adăugați imediat în sistem.

Agendă telefonică și call log - Sincronizează automat apelurile cu sistemul MiniCRM, astfel poți urmări când a vorbit orice coleg cu unul dintre clienți.

Citiți mai multe detalii despre integrările MiniCRM cu alte aplicații.

Despre MiniCRM

MiniCRM este o companie care furnizează unui număr de peste 2000 de clienți din România și Ungaria un sistem software CRM adaptat nevoilor companiilor de orice tip și mărime. Acest sistem permite o mai bună planificare, organizare și monitorizare a tuturor activităților din companie, nu doar a celor de vânzări.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/minicrm/sistem-crm-conectat-cu-whatsapp-ejobs-bestjobs-minicrm-dezvolta-noi-integrari-prin-api-cu-alte-aplicatii