Ziua Copiilor, Ziua Minimax!

BUCURESTI - 26 mai 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Copii, va invitam la o zi speciala! Ziua voastra, Ziua Minimax!

Veniti cu mic, cu mare, miercuri, 1 iunie, intre orele 16:00 si 19:00 in Parcul Kiseleff la un spectacol numai pentru voi!

Ziua Copiilor, Ziua Minimax!

Va asteapta : jocuri educative, teatru pentru copii, centru multimedia, lansari de discuri, face-painting, campionat de cros si de desenat si multe alte surprize pe care va lasam sa le descoperiti singuri !


Printre protagonisti avem grupurile Funny (ex Ram-Tam-Tam) si Floare-de-Colt, dar si o surpriza de la "Magicianul" Marian Ralea .:. Povesti Magice Romanesti.:.!

Intrarea este libera !! Nu mai sta pe ganduri si vino pe 1 iunie, in Parcul Kissellef la Ziua Copiilor, Ziua Minimax !


Un spectacol realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 1, ISA Multimedia, Magicland.ro, Fundatia Abracadabra si Asociatia pentru Teatru si Origami A.C.T.O.R.

Despre Minimax Romania

Minimax este un post TV dedicat în exclusivitate copiilor, cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani. Minimax face parte dintr-o reţea internaţională, prezentă în mai multe ţări din estul Europei- Polonia, Ungaria, Cehia şi Slovacia. În România, Minimax este prezent din toamna anului 2001.

Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste care au şi o puternică componentă educaţională.


Minimax Romania- Toate Drepturile Rezervate
dana.hodorog@minimax.tv