Dactilograf.ro, marele site de print din Romania, iti pune la dispozitie o gama larga de produse expozitionale

Targoviste - 20 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Media / Publicitate

Steaguri personalizate, în formă de lacrimă sau de pană, au un design care se face ușor remarcat și atrag privirile potențialilor clienți. Cu ajutorul acestui tip de sisteme expoziționale, poți crea un afișaj portabil „eye-catching” la prețuri accesibile, cu culori strălucitoare, în format mare! Aceste steaguri personalizate au un design atrăgător, fiind concepute să inspire încredere și profesionalism.

Steaguri personalizate

Steaguri personalizate

Steagurile sunt printre cele mai atractive metode de publicitate. Astfel un print steag devine o modalitate foarte ușoară de a vă face remarcat brandul și de a-l promova într-o manieră foarte ușoară. Aceste steaguri sunt foarte ușor de montat atât indoor, cât și outdoor. 

Întrebuințările printului pe material de steg sunt diverse. Acestea pot fi folosite la evenimente, în magazine și mall-uri. Materialul în sine poate fi folosit și pentru decorare magazinelor, draperii sau cortine personalizate.

Calitatea imaginilor printate pe materialul de steag este foarte bună datorită utilajelor de print outdoor. Printul pe steag este imprimat cu cerneală ecosolvent. Astfel, printul este rezistent în orice condiții meteo, intemperii și raze UV.

Materialul din care este realizat steagul este din poliester. Acesta prezintă perforații pentru a permite trecerea aerului fără a deteriora calitatea steagului. Steagurile se personalizează prin sublimare. În ceea ce privește personalizarea propriu-zisă a stegului, echipa Dactilograf îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Fără doar și poate, un steag personalizat conferă vizibilitate, ceea ce îl transformă în produsul publicitar ideal pentru a atrage atenția de la depărtare. Cu dimensiuni de până la 5,2 m înălțime, steagul personalizat cu siguranță este alegerea perfectă pentru promovarea afacerii sau a produselor tale.

Despre Minime Factory

Promptitudine și inovație. Acestea sunt valorile care ne ghidează în activitatea pe care o desfășurăm. Materiale promoționale înseamnă toată gama de obiecte personalizate care te pot ajuta în campaniile tale de marketing. Personalizăm pentru tine accesorii de birou (pixuri, agende, calendare, rame foto, calculatoare etc) și accesorii generale (accesorii auto, antistres, brelocuri, lanterne, unelte etc.).