Tricolorii se antrenează cu militari ai ”Invictus Team România”

BUCURESTI - 25 august 2017

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Politic, Sport

Tricolorii se vor antrena cu membri ai ”Invictus Team România” duminică, 27 august, începând cu orele 17.30, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia al Federaţiei Române de Fotbal.

MAPN

MAPN

Evenimentul este prilejuit de antrenamentul oficial al echipei naţionale a României, care se va desfășura înaintea celei de-a șaptea partide a reprezentativei țării noastre din grupa E de calificare la Campionatul Mondial din Rusia (2018), contra echipei Armeniei.

La finalul “reprizei” sportive, tricolorii și membri ai ”Invictus Team România” vor face un schimb simbolic de tricouri - tricolorii vor înmâna reprezentantului ”Invictus Team România” un tricou al echipei naţionale cu semnăturile tuturor jucătorilor, iar acesta, la rândul său, va înmâna un tricou al ”Invictus Team România”, de asemenea, cu semnăturile membrilor echipei.

Chiar dacă fotbaliștii români nu îi vor putea însoți la Toronto pe membrii ”Invictus Team România”, aceștia sunt așteptați, la Arena Națională, să îi susțină pe tricolori la meciul din 1 septembrie, cu reprezentativa Armeniei.

Evenimentul de duminică reprezintă o continuare a colaborării dintre Ministerul Apărării Naționale și Federația Română de Fotbal în ultimii trei ani, în baza căreia au fost organizate, în comun, evenimente sportive și de responsabilizare socială.

Jurnaliștii care doresc să asiste la antrenament vor fi așteptați duminică, 27 august, între orele 17.15 și 17.30, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia al Federaţiei Române de Fotbal.

* * *

România va fi reprezentată, în premieră, la “Invictus Games Toronto - 2017”, în perioada 23-30 septembrie, de 15 sportivi, militari răniţi sau invalizi ca urmare a misiunilor în teatrele de operaţii sau în țară, la șapte discipline sportive - tir cu arcul, atletism, înot, ridicări de greutăți, canotaj în sală la simulator, volei din șezut și ciclism.

Secția Presă

Despre Ministerul Apararii Nationale

Ministerul Apărării Naționale (MApN) este organul de specialitate al administrației publice centrale, în subordinea Guvernului României, prin care este condusă activitatea în domeniul apărării naționale, potrivit prevederilor legii și strategiei de securitate națională, pentru garantarea suveranității, independenței și unității statului, integrității teritoriale a țării și democrației constituționale.