2 Tabere de engleza in Anglia - Inscrierile in etapa a II-a a concursului Mirunette Language Competition sunt in toi!

BUCURESTI - 21 aprilie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Social, Turism, Cursuri

Live site

Peste 3400 elevi s-au inscris in concursul national de limba engleza Mirunette Language Competition, avand ca mari premii 2 tabere de 2 saptamani in campusurile unor Colegii si Universitati renumite din Anglia. Dintre acestia, 1229 elevi s-au calificat in etapa a II-a a competitiei - listele cu elevii admisi pot fi verificate pe site-ul organizatorului Mirunette International Education: http://www.mirunette.ro/concurs.

Concurs 2 tabere Anglia

Etapa a II-a a concursului Mirunette Language Competition consta in rezolvarea unui test de limba engleza si realizarea unui material video de prezentare a unei tabere din Marea Britanie, in viziunea proprie a concurentilor. Cea mai importanta etapa a concursului Mirunette Language Competition permite elevilor din intreaga tara sa isi demonstreze cunostintele de limba engleza si sa isi puna in valoare creativitatea. Rezolvarea testului si materialul video trebuie trimise pana in data de 3 mai AICI! Intrucat primele 2 etape ale competitiei se desfasoara online, materialul video are scopul de a evidentia fluenta, vocabularul, corectitudinea exprimarii in limba engleza, dar si originalitatea si coeziunea discursului participantilor, tehnologia folosita nereprezentand un criteriu de departajare.

Toti elevii au sanse egale! Aplicatiile vor fi analizate de o comisie de profesori de limba engleza si reprezentantii Mirunette International Education, urmand ca 20 de elevi din fiecare categorie de varsta (10-13 ani si 14-17 ani) sa fie selectati pentru proba de interviu, ultima etapa a concursului national de limba engleza.

Incurajam inscrierile in competitie pentru ca o tabara internationala reprezinta o experienta valoroasa pentru perfectionarea nivelului de limba engleza, integrarea intr-un grup de elevi internationali, dar si pentru vizitarea Angliei, descoperirea unui sistem de invatamant de traditie si a culturii britanice!

Finalistii concursului Mirunette Language Competition mai pot castiga numeroase premii: biciclete de la Biciclop, tablete Allview de la IT Galaxy, carti de fotografie, aparate foto si un curs „ghid de fotografie vizuala” de la F64, carti de la Editura Humanitas, carti in limba engleza de la Libraria Engleza Anthony Frost, abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena, bilete la film de la Cinema City, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri creative de la Mind Blower, stilouri deosebite de la Gifts Boutique, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, vouchere pentru cursuri de limba engleza de la Shakespeare School, dar si alte premii surpriza.

Taberele internationale de limba engleza in Anglia

O tabara internationala in Anglia reprezinta pentru elevi o oportunitate excelenta de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a interactiona cu elevi de diverse nationalitati, de a testa sistemul de invatamant britanic, de a locui in campusul unor scoli de elita, dar si de a vizita obiectivele turistice celebre din Anglia, una dintre cele mai frumoase tari din lume! In taberele internationale, elevii urmeaza cursuri de limba engleza standard, intensiv sau cu tematici speciale, in centre academice renumite din Anglia.

Perfectionarea nivelului de limba engleza si eliminarea barierei de comunicare sunt facilitate de exercitiul intr-un mediu de vorbitori nativi si incurajarea comunicarii si in cadrul unor activitati distractive. Astfel, vorbirea limbii engleze este asigurata si in afara orelor de curs: activitatile interactive, jocurile si excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii internationali in conversatii variate. Elevii romani leaga prietenii cu alti tineri cu pasiuni similare din intreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, rusi, japonezi, brazilieni etc., plecand acasa cu frumoase amintiri!

Toti copiii si tinerii care au participat in tabere internationale in strainatate au afirmat cu entuziasm ca aceasta experienta le-a schimbat viata si le-a deschis noi orizonturi.

Concursul national de limba engleza Mirunette Language Competition este realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar.

Mirunette International Education este lider de peste 10 ani in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru admiterea la scoli si universitati prestigioase din strainatate.

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette International Education este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mirunette-international-education/2-tabere-de-engleza-in-anglia-inscrierile-in-etapa-a-ii-a-a-concursului-mirunette-language-competition-sunt-in-toi