John Leggott College Scholarsip Competition – concurs de burse academice în Anglia

BUCURESTI - 29 mai 2019

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Stiinta / Cercetare, Cursuri

Live site

Elevii de clasa a X-a pot câştiga o bursă academică la un liceu de stat din Anglia! John Leggott College, în parteneriat cu Mirunette Education, a dat startul unui concurs de burse destinat elevilor români care vor să studieze ultimii 2 ani de liceu în UK. Termenul de înscriere la concursul de burse este joi 6 iunie 2019.

John Leggott College Scholarship Competition

Câştigătorilor concursului le vor fi oferite 3 burse de studiu parţiale, în valoare de până la 50%.

Informații detaliate:

1. Cine poate participa la concursul de burse? Toţi elevii care sunt acum în clasa a X-a, care au împlinit 16 ani şi care aspiră să studieze după terminarea liceului la o universitate de elită din străinatate. 2. Cum se desfăşoară concursul de burse? Concursul cuprinde 2 etape: examen scris la limba engleză (sâmbătă 8 Iunie 2019) şi interviu Skype cu comisia de evaluare a Colegiului John Leggott (în săptămâna următoare examenului scris). Ambele etape se vor desfăşura la sediul Mirunette Education din Bucureşti, Str. Valeriu Braniste 37-39, sector 3.

3. Care sunt premiile? 3 burse academice parţiale în valoare de până la 50% la Colegiul John Leggott din Anglia. Taxa de studiu este în valoare de 3000 GBP/an. Fiind un colegiu de stat, taxa este deja subvenţionată de Guvernul Marii Britanii. Bursa oferită în cadrul acestui concurs acoperă până la 50% din această taxă (adică 1500 GBP/an).

4. Când încep studiul în Marea Britanie? Elevii câştigători care acceptă bursa oferită în cadrul concursului, vor începe studiul în septembrie 2019.

5. Cum mă înscriu la concursul de burse? Înscrierile se fac prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul Mirunette Education.

Colegiul John Leggott este un colegiu de stat, de tip 6th Form, cu peste 50 de ani de experienţă în predarea programei de tip A-Level. Colegiul se află în top 25% din şcolile din Marea Britanie ce oferă acest curriculum. Absolvenţii colegiului John Leggott sunt admişi cu succes la universităţi de top din UK, USA, Elveţia, Germania, Hong Kong sau Canada.

Cazarea elevilor internaţionali se face la Host Families (familii-gazdă atent selecţionate de şcoală) şi costă 115 GBP/săptămână, incluzând micul dejun şi cina în timpul săptămânii şi 3 mese pe zi în week-end şi de sărbători. Durata unui an şcolar este de 36 de săptămâni, aşadar costul total al cazării se ridică la 4140 GBP/ an. Pentru elevii care doresc să experimenteze cultura britanică "chiar la ea acasă" şi să simtă atmosfera de familie, atunci opţiunea de a locui la familii-gazdă este varianta potrivită.

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette Education oferă de 15 ani programe educaţionale internaţionale, tabere internaţionale si servicii de consultanţă educaţională pentru aplicarea la licee şi universităţi din străinătate. Agent exclusiv pentru peste 50 de şcoli internaţionale, Mirunette Education este agenţie parteneră English UK şi autorizată Quality English, iar consultanţii educaţionali Mirunette sunt acreditaţi Education UK.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mirunette-international-education/john-leggott-college-scholarsip-competition-concurs-de-burse-academice-in-anglia