Pret redus cu 100 GBP, VALABIL DOAR AZI SI MAINE!

BUCURESTI - 11 mai 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

OFERTA CONTRA CRONOMETRU: BONUS 100 GBP!!
Completeaza formularul de inscriere acum si ai o reducere de 100 GBP din tariful taberei!
ATENTIE! OFERTA VALABILA DOAR 24 DE ORE!

Tabere in strainatate

Aprofundarea limbii engleze - unde, daca nu in Marea Britanie, locul unde este vorbita nativ? Metodele britanice sunt recunoscute prin excelenta la nivel international, motiv pentru care o astfel de tabara este o alternativa ideala la sistemul de invatamant romanesc.

Daniela Pavoni (Director general Mirunette International Education)

OFERTA ZILEI: discount 100 GBP!

Inscrie-te in tabara de limba engleza de la Wycliffe College (aflat in TOP 7 scoli in UK) si primesti automat reducerea de 100 GBP din tariful standard al taberei.

Tabara Wycliffe College – perioada 12-26 iulie 2011 2 grupe de varsta 8-16 ani

Wycliffe College a fost fondat in 1882, imbina modernul cu traditionalul si cuprinde facilitati excelente pentru studiu si recreere: sali de clasa spatioase, dotate cu echipament audio si interactive whiteboards, sali de teatru si disco, atelier pentru artizanat, terenuri de tenis, fotbal, volei, piscina acoperita, etc.

Departamentul de Educatie si Universitatea Durham au declarat Colegiul Wycliffe in top 7 UK pentru rezultatele deosebite la GCSE si A level.

Pentru mai multe detalii despre program, descriere, galerie foto, va rugam accesati:

Tarif standard: 1360 GBP

Tarif: 1260 GBP valabil pana in data de 11.05.2011

Tip: tabara de grup copii 8 - 16 ani

Unde: Wycliffe College - Anglia

Durata taberei: 2 saptamani

Data de incepere: 12 iulie 2011

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette International Education reprezinta un agent in Romania pentru 36 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.'Ideea s-a nascut urmare a experimentarii timp de peste 8 ani a mai multor tabere din Anglia, Spania, Italia si Franta, la care fiica mea a participat cu succes. Consider ca experienta proprie a unui parinte este cel mai direct feed-back, iar rezultatele in educatia primita sunt cea mai buna dovada ca investitia in educatia copiilor nostri este de o valoare nemasurabila' - Daniela Pavoni, Director General.
Adresa: Bdul Pache protopopescu Nr.81, Et.1, Bucuresti.
Telefon: 021.210.16.02

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mirunette-international-education/pret-redus-cu-100-gbp-valabil-doar-azi-si-maine