Tabere internationale pentru copilul tau - cand, cum si de ce

BUCURESTI - 15 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Esti parinte si iti doresti sa ii oferi tot ce ii mai bun copilului tau? O tabara internationala ar putea fi pentru el cel mai bun mod de a se distra in vacanta de vara. Mai mult decat atat, va imbina relaxarea cu orele de studiu.

Tabere de vara Mirunette

Ce te faci insa atunci cand nu sti daca are varsta potrivita si daca se va descurca intr-o astfel de experienta.

Copilul calatoreste pentru prima oara in strainatate? O tabara de grup este alegerea potrivita. De ce? Fiindca plecarea se face organizat, in grup, iar copiii au 1 sau 2 insotitori de grup, vorbitori de limba engleza. Pentru a nu se pierde de grup, copiii poarta tricouri identice la plecare. La sosirea pe aeroport, sunt asteptati de organizatorii taberei.

Cand?

In jurul varstei de 8 ani copilul va fi capabil sa calatoareasca in Anglia. Pentru a calatori in SUA insa, credem ca este necesar ca el sa mai fi calatori inainte in alta destinatie. De regula, SUA este preferata de adolescenti. In plus, un copil de 8 ani nu va sti ce sa faca intr-un oras precum New York.

Cum?

Asa cum spuneam, ii incurajam pe cei mici sa plece in tabere de grup, pentru a nu calatori singuri cu avionul. Insa, pentru cei mari, taberele individuale pot fi chiar mai interesante. Tabara este la fel de bine organizata, diferenta constand in faptul ca el va calatori singur pana la destinatie.

De ce?

Cu totii ne dorim sa avem copii descurcareti, sociabili, prietenosi. O tabara internationala il va pune pe copil in situatii neprevazute, va face cunostinta cu noi culturi si obiceiuri si va socializa cu alti copii de diferite nationalitati. Acest lucru il va ajuta. Un copil introvertit isi va schimba comportamentul in urma taberei.

Un alt beneficiu este asimilarea unei limbii engleze in mod simplu, natural. Conversatia cu ceilalti copii, insa si orele de studiu din tabara vor ajuta copilul sa invete mult mai usor. In plus, orele de studiu in tabara se bazeaza pe comunicare, pe subiecte libere.

Cazarea se face in campusurile unor universitati renumite. Astfel, copilul va putea experimenta pentru 2 saptamani viata de student britanic. Si, cine stie, poate isi va dori sa isi continue studiile in strainatate.

Experienta. Ea este, cu siguranta, motivul principal pentru care noi incurajam copiii sa participe la o tabara internationala. Dincolo de invatarea unei limbi straine sau de modificarea perceptiei, experienta este ceea ce ramane in urma taberei. Amintirile, trairile de acolo, fotografiile.

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette International Education, companie specializata in organizarea de tabere internationale, a fost infiintata in anul 2004, in prezent fiind agent in Romania pentru peste 50 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.
Experienta de 10 ani si profesionalismul echipei Mirunette International Education e cea mai buna carte de vizita

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mirunette-international-education/tabere-internationale-pentru-copilul-tau-cand-cum-si-de-ce