misoft systems si Habitat for Humanity Cluj construiesc impreuna

Cluj Napoca - 15 mai 2009

Comunicat tip General in IT&C

Compania misoft systems a fost prezenta in 11 mai pe santierul Habitat for Humanity Cluj pentru a constribui cu fonduri si munca voluntara la construirea unei case sociale pentru o familie defavorizata social. In total, 24 de angajati misoft systems au participat alaturi de constructori cu experienta, si voluntari din alte companii la ridicarea casei, in cadrul proiectului Blitz-Build, organizat cu ocazia aniversarii a zece ani de activitate Habitat for Humanity in Cluj.
Constructia se incheie azi, 15 mai, cand familia Andronesi va intra in casa noua pentru a incepe o viata mai buna si mai sigura.

misoft systems considera ca dupa 5 ani de activitate in domeniul IT, e important sa isi asume un rol activ in comunitatea in care isi dezvolta afacerea. Implicarea sociala este inca la inceput de drum, insa misoft isi propune sa se implice activ, in actiuni care aduc beneficii comunitatii clujene.

In cadrul evenimentului, voluntarii misoft systems au finisat tencuiala, au vopsit grinzile si au montat placi de gips carton pentru a sustine constructia casei destinata unei familiei clujene. In plus, a fost o ocazie de a face un exercitiu de team building in afara biroului si de a vedea cum cateva cuie si placi de lemn puse impreuna de voluntarii de pe santier pot schimba radical viata unor oameni.

“mi s-a parut inedit, nu mai auzisem de actiuni de volutariat in care se construiesc case. Faptul ca rezultatul evenimentul este construirea unei case in doar zece zile mi-a crescut nivelul de entuziasm fata de munca depusa. Ziua petrecuta pe santier a fost placuta, productiva, a trecut repede, iar la finalul zilei am plecat convins ca voi mai participa la astfel de activitati si pe viitor”. (Ioan Lazarciuc Cretu, angajat misoft systems)

misoft systems isi propune sa continue initiativa inceputa cu Habitat for Humanity Cluj, considerand ca o companie puternica si cu viziune pe termen lung este datoare sa contribuie la dezvoltarea unor solutii pentru problemele comunitatii in care isi desfasoara activitatea angajatii si clientii sai.

Despre misoft systems

misoft systems este una dintre putinele companii romanesti cu solutie integrata proprie pentru managementul relatiilor cu clientii pe suport web. misoft systems este o companie cu capital integral privat care ofera servicii de dezvoltare software la cerere cu specializare pe solutii informatice pentru afaceri, precum si servicii de consultanta tehnica si de afaceri.
Roxana Muresan
PR&Marketing
info@misoft-systems.net

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/misoft-systems/misoft-systems-si-habitat-for-humanity-cluj-construiesc-impreuna