Brandul de motociclete MITT ajunge pe piața din România.

Voluntari - 22 mai 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Live site

Suntem încântați să anunțăm lansarea oficială a brandului spaniol de motociclete Mitt, în România.
Evenimentul va avea loc în data de 25 mai 2023, la ora 16:00, în showroom-ul nostru din Bld. Pipera nr. 1, Voluntari, Ilfov ( incinta Toyo Motor Nord).

Model Mitt

Veți avea ocazia să descoperiți gama noastră de modele și să vă bucurați de o experiență de condus memorabilă.

MITT MOTORCYCLES face parte dintr-un grup european puternic, JETS MARIVENT, cu peste 35 de ani de experiență în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și distribuția tuturor tipurilor de vehicule motorizate de înaltă calitate, design avansat și excelente servicii post-vânzare. Fiecare model MITT este proiectat și construit cu atenție la detalii, pentru a oferi călătorii confortabile și plăcute. Brandul se angajează să ofere fiabilitate și performanțe, adaptate nevoilor utlizatorilor moderni.

Misiunea noastră: Oferim produse cu design european, eco friendly, de înaltă calitate și servicii post vânzare eficiente, la prețuri competitive.

Vă așteptăm cu nerăbdare la evenimentul nostru de lansare!

Despre Mitt Romania

Brandul de motociclete MITT a ajuns pe piața din România prin Toyo Motor Nord SRL.

Toyo Motor Nord, parte din Toyo Group( Honda Nord, Toyo Aviation, Toyota Bucuresti Sud, Toyo Motor Leasing, Toyo Motor Finance, Toyo Moto Broker), are experienta de peste 10 ani în vânzări și service auto/moto, oferind o gamă largă de servicii și produse pentru a satisface nevoile și dorințele clienților.introduce

Taguri: mitt romania
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mitt-romania/brandul-de-motociclete-mitt-ajunge-pe-piata-din-romania