MKwave Vision Star ofera 50% reducere pentru crearea unui site profesionist

BUCURESTI - 11 decembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sezonul cadourilor a inceput! In luna decembrie, puteti beneficia de o reducere de 50% pentru orice site creat de MKwave Vision Star!

MKwave Vision Star ofera 50% reducere pentru crearea unui site profesionist

Site-ul web reprezinta o “mapa de prezentare online”, o imagine a propriului profil reflectata pe Internet. Un web-site presupune o investitie minima pentru rezultate maxime :
- Promovarea eficienta a serviciilor oferite;
- Atragerea de noi clienti sau parteneri;
- Acordarea si obtinerea rapida a informatiilor cautate;
- Extinderea asigurata a afacerii dumneavoastra.

Cunoscand toate aceste atributii pe care trebuie sa le indeplineasca un web site profesionist, MKwave Vision Star si-a propus, ca prin oferta sa de sarbatori, sa vina in sprijinul dumneavoastra, punandu-va la dispozitie un pachet de servcii privind crearea de web-site-uri personalizate, care sa va asigure o prezenta permanenta in spatiul virtual, si prin urmare, o promovare eficienta a imaginii companiei dumneavoastra.

Detalii despre serviciile oferite de MKwave Vision Star, precum si multe alte informatii utile din domeniul marketing-ului, se gasesc in continutul site-ului companiei MKwave Vision Star: www.mkwave.ro.

Despre Mkwave Vision Star

Compania MKwave Vison Star dezvolta si implementeaza campanii de promovare sau strategii de marketing, se implica in vanzarea directa a serviciilor sau produselor oferite de clientii care nu au un departament comercial sau un call-center propriu, concepe si realizeaza materiale pentru promovarea indentitatii organizationale atat in mediul real cat si in cel virtual: arhitehtura si design web-site-uri, logo-uri, materiale de prezentare, plachete, bannere etc. In plus, compania ofera consultanta in oricare din aceste domenii.

MKwave Vision Star
Str. Sergent Ion Marcu, nr.14, sector 6, Bucuresti
Tel. : 031.103.19.12
Mail: office@mkwave.ro