Cursurile open MMM Consulting pentru toamna

BUCURESTI - 19 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Industrie

Pentru toamna am pregatiti pentru dmneavoastra o serie de cursuri in sistem deschis. “Oratorie” – adresat celor ce doresc sa isi dezvolte abilitatile de a vorbi si tine prezentari in public, “Clientii pe viata, viitorul afacerii” – adresat tuturor celor de doresc sa isi cladeasca relatii de incredere, de lunga durata cu clientii lor si “Conflicte si litigii de munca” – adresat specialistilor de resurse umane. Va invitam sa cititi mai jos cateva detalii despre fiecare.

MMM Consulting International

MMM Consulting International

Oratorie (1 zi), 15 octombrie si 25 noiembrie

Ziua este constituita dintr-o serie de exercitii ce curg unul din altul in care, intr-o formula experientiala, au ca scop de a oferi viitorilor vorbitori in public posibilitatea de a exersa si a deprinde tehnici de oratorie si trucuri de arta teatrala utile si in acelasi timp relevante pentru prezentarile si discursurile de afaceri.

Seria de exercitii vizeaza felul in care participantii reusesc o conectare rapida cu auditoriul si captarea atentiei, folosirea adecvata a gesticii si mimicii, vocea si inflexiunile vocale, respiratia si tonalitatea. Se lucreaza experiential, neconventional, prin exercitii ce nu pot fi diferentiate in functie de tehnica si continut deoarece inglobeaza cele doua aspecte punandu-le mai mult sub forma unei „tehnici a continutului”, o metacomunicare ce antreneaza mintea constient dar merge si in subconstient facand apel la spontaneitate si creativitate.

Workshop-ul va include pregatire fizica si exerciţii pentru antrenarea capacitaţilor senzoriale, a lucrului in echipa, ascultarii, concentrarii, colaborarii si conectarii, aspecte importante ale oratoriei.

Clientii pe viata, viitorul afacerii (2 zile), 22-23 septembrie

Descopera ingredientele loialitatii adevarate pe care un client o poate avea pentru un furnizor.

 - Fiecare participant va descoperi cateva modalitati la indemana echipei sale de a crea incantare clientilor si a-i transforma pe clientii multumiti si nemultumiti in clienti loiali.

 

- Fiecare participant va pleca de la curs capabil sa creeze pentru echipa sa o strategie si abordare care sa conduca la incantarea si loializarea clientilor.

Conflicte si litigii de munca (2 zile), 17-18 noiembrie

Obiectivele programului:

 - Fiecare participant va deprinde si/sau isi va perfectiona abilitatile-cheie ale unui specialist in managementul resurselor umane, dar si ale unui specialist pe probleme de legislatia muncii;

 

- Fiecare participant va obtine un certificat doveditor al participarii la curs si al dobandirii abilitatilor specifice;

 

- Toti participantii vor face schimb de experienta pentru a-si imbunatati cunostintele, abilitatile, instrumentele specifice, dar si pentru a construi o viziune comuna, de echipa.

Despre MMM CONSULTING INTERNATIONAL

MMM Consulting International SRL, este o companie de training si consultanta in resurse umane.

MMM Consulting va ofera:
servicii integrate si personalizate;
metodologii internationale de diagnoza si consultanta, solutii testate;
training si dezvoltare;
cursuri in sistem deschis.

Fiecare situatie poate avea solutia sa unica, flexibila si dinamica, avind la baza un profesionalism solid. 

www.mmmconsulting.ro