Organizatiile prospera cand oamenii invata

BUCURESTI - 30 aprilie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti, 30 aprilie 2009: Prosperitatea organizatiilor se construieste pe invatare iar instruirea de succes are nevoie de traineri de succes - aceasta este viziunea cu care MMM Consulting Intl lanseaza seria Train of Trainers by MMM mai 2009.

Train of Trainers by MMM Consulting are o istorie de 18 luni si statistici care vorbesc de la sine: 185 de cursanti din peste 30 de companii si 11 domenii economice, de la financiar-bancar la industrie, farmaceutice si aviatie.
“Alaturi de alte programe ale noastre prin care contribuim la cresterea companiilor-client, TOT by MMM si-a castigat locul de cinste si demonstreaza angajamentul nostru continuu de a sprijini organizatiile sa invete si sa se dezvolte”, spune Madi Radulescu, managing partner MMM Consulting.
TOT by MMM este un curs complex cu design unic, un atelier de lucru interactiv si experiential in care participantii intalnesc doi traineri-experti , lucreaza in echipe, fac schimb de experienta si instrumente, primesc si dau feedback, construiesc si sustin propriile lor sesiuni de instruire.
“Au fost 6 zile intense in care notiunile folosite se succedau cu viteza pentru ca, pe de o parte, asa fusesera gandite iar pe de alta parte, noi toti, participanti si traineri, ne descopeream placerea de a incerca diverse formule de lucru. Gradul mare de interactivitate a permis transmiterea informatiilor in toate directiile: de la cei 2 traineri catre cursanti, cursantii intre ei si de la cursanti catre traineri intr-o maniera antrenanta si stimulatoare, scotand la iveala multiple modalitati de a sustine idei, de a provoca raspunsuri si de a folosi experiente.” – declara Gabriela Miu, trainer Astra Zeneca, la sfarsitul programului TOT by MMM din martie 2009.
Cursul se organizeaza in Bucuresti in perioada 6-8 mai si 13-15 mai si se incheie cu examenul CNFPA de certificare ca formator. Din curs fac parte 14 traineri incepatori si experimentati din organizatii precum Tarom, Metro si Porsche Leasing, dar si traineri independenti.

Despre MMM CONSULTING INTERNATIONAL

MMM CONSULTING INT\'L ofera servicii de consultanta in dezvoltare organizationala, managementul schimbarii, managementul performantei, managementul resurselor umane si programe de training adresate managerilor de la nivelul de mijloc si de top al organizatilor.
Pentru detalii referitoare la programele TOT by MMM, atat in sistem deschis cat si in sistem in-house:
Andreea Udrea – Project Manager MMM Consulting Intl
andreea.udrea@mmmconsulting.ro
www.mmmconsulting.ro

office@mmmconsulting.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mmm-consulting-international/organizatiile-prospera-cand-oamenii-invata