mnirrorless

Comunicate de presa si evenimente pe tema mnirrorless

 • mnirrorless. F64 si Samsung va prezinta aparatul premium NX200

  mnirrorless

  Bucuresti - 24 noiembrie 2011

  Comunicat de F64 Studio

  NX200, modelul mirrorless de la Samsung, ajunge in premiera pe piata din Romania, la magazinul F64. Producatorul descrie acest model de camera ca fiind unul care imbina un nivel ridicat de performanta cu functii usor de utilizat realizand fotograf ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: digital , f64 , cursuri foto , nx200 , mnirrorless

  Vezi toate comunicatele de presa despre mnirrorless

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul mnirrorless.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la mnirrorless. Informatiile despre mnirrorless cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mnirrorless, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la mnirrorless, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.