Mob&Deco anunta aniversarea celor 8 ani de activitate

BUCURESTI - 19 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Retailerul de mobilier, Mob&Deco anunta aniversarea celor 8 ani de activitate pe piata din Romania.

Mob&Deco anunta aniversarea celor 8 ani de activitate

Acum 8 ani, pe 21 iunie 2006, SC JOINT GLOBAL TRADE SRL facea primul pas in conceperea, nasterea si dezvoltarea a ceea ce inseamna azi brandul Mob&Deco.

“Am inceput timid, cu pasi mici, dar increzatori ca eforturile noastre vor ajunge sa fie incununate de succes. Am crezut de la inceput in consumatorul nostru si ne-am straduit sa oferim ce este mai bun si in trend.”- au fost cuvintele pe care le-a adresat in ceas aniversar dl Bogdan Faita, Directorul companiei.

De la un singur magazin de prezentare in Bucuresti, astazi Mob&Deco a ajuns la 5 magazine in tara. Si pentru ca prognoza pentru anul financiar 2013/2014 este in crestere, intentia pentru 2014 este de a dezvolta inca un magazin de prezentare. Alaturi de Bucuresti, Timisoara, Brasov si Cluj, intentia noastra este de a deschide un magazin de prezentare in Constanta.

Mobila comercializata de Mob&Deco este sinonima cu calitatea si bunul gust, iar prin designul modern si finisajele deosebite prin care se caracterizeaza dorim sa isi faca loc in mintea si ulterior in casele consumatorilor.

Pentru a sarbatori impreuna cei 8 ani de activitate, noi, Mob&Deco, va oferim 5% discount la toate produsele din categoriile canapele, coltare si paturi in zilele de 21-22 iunie 2014.

“Am implinit 8 ani alaturi de clientii si partenerii nostri, perioada in care am evoluat odata cu tehnologia si am oferit calitatea, profesionalismul si prietenia noastra. Este o onoare sa sarbatorim alaturi de cei care ne-au sprijinit in toata evolutia si sa oferim, la randu-ne, recunostinta pe care o purtam. Dorim sa fim in continuare atat pentru clientii actuali, cat si pentru viitorii nostri clienti solutia optima pentru achizitia de mobilier”  a mai declarat dl Bogdan Faita.

Despre Mob Deco

Mob&Deco s-a remarcat pe piata de mobilier din Romania prin cea mai bogata si diversificata stilistic gama de canapele si paturi tapitate, disponibile atat in stoc cat si prin comanda personalizata.
MOB&DECO se adreseaza celor interesati de eleganta, stil si rafinament in egala masura cu ce inseamna practic si confortabil.