Mob&Deco isi innoieste colectia de paturi

BUCURESTI - 16 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Retail

Din 16 iunie 2014 la MOB&DECO pot fi vazute si achizitionate piese noi de mobilier din categoria paturi. Cele mai noi tendinte pe piata de profil sunt acum in magazinele noastre din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si Timisoara.

Mob&Deco isi innoieste colectia de paturi

Mob&Deco anunta innoirea colectiei de paturi, special pentru clientii obisnuiti cu tot ce inseamna rafinament, bun gust, relaxare, inovatie, confort si utilitate. 

Mob&Deco te invita la rasfat, prin innoirea cu noi produse de mobilier.

Asa cum in moda tendintele se schimba si stiluri noi isi fac aparitia, asa se intampla si pe piata de mobilier. Noua colectie vine in intampinarea celor mai exigente cerinte de design si confort.

„Universul plin de creativitate si diversitate al pieselor de mobilier din categoria paturi se caracterizeaza printr-un dinamism datorat schimbarilor tot mai frecvente ale tendintelor in materie de design. De aceea, noi, Mob&Deco suntem atenti mereu la detalii si incercam sa fim cu un pas inaintea asteptarilor. Incercam sa surprindem (placut, fireste) clientul printr-o gama noua de produse.” – ne-a declarat dl. Bogdan Faita, Directorul companiei.

Mobilierul dedicat unui stil de viata modern poate fi achizitionat la Mob&Deco in multe variante estetice si de functionare: de la paturi din stofa, la paturi din piele, paturi cu somiera inclusa si lada de depozitare si pana la paturi pentru care doar esteticul conteaza.

Fie ca adori stilul romantic, elegant, modern, clasic sau asiatic-echilibrat, la noi vei gasi mereu cele mai noi modele, pe care cu siguranta le vei indragi.

Si pentru ca alegerea nu este intotdeauna una usor de realizat, Mob&Deco pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a apela gratuit la consilierea unui designer de specialitate.

Pentru a fi siguri ca alegerea facuta se va potrivi cu orice schimbari ai in plan in privinta decorarii casei tale, iti oferim variante de texturi si imprimeuri, pentru care poti opta atunci cand comanzi un produs.

In cazul in care modelul dorit de tine nu se afla pe stoc sau culoarea si materialul de care ai nevoie nu este disponibil, solutia este sa comanzi si sa iti personalizezi patul potrivit cu gusturile si nevoile tale.

 

Despre Mob Deco

Mob&Deco s-a remarcat pe piata de mobilier din Romania prin cea mai bogata si diversificata stilistic gama de canapele si paturi tapitate, disponibile atat in stoc cat si prin comanda personalizata.