Mob&Deco ofera cea mai diversificata gama de canapele cu recliner

BUCURESTI - 19 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Social, Retail, Juridic

Magazinul Mob&Deco detine secretul metodelor desavarsite de relaxare la birou sau acasa, oferind clientilor cea mai diversificata gama de canapele cu recliner axate pe confortul ocupantilor. Mobilierul dedicat unui stil de viata modern poate fi achizitionat la Mob&Deco in toate variantele de functionare, cu optiuni de vibromasaj sau extensie electrica.

Mob&Deco ofera cea mai diversificata gama de canapele cu recliner

Tensiunea acumulata in timpul zilei poate sa dispara ca prin minune cu ajutorul unor canapele cu recliner, special concepute pentru momentele de relaxare atat de necesare. Mob&Deco faciliteaza accesul la diverse modele de canapele, coltare sau fotolii cu recliner de ultima generatie, cu extensie manuala sau electrica, adaptabile decorului camerei in care urmeaza sa fie amplasate.


Modele de canapele cu recliner la Mob&Deco

Iubitorii de confort, care isi pretuiesc sanatatea si bunastarea, au la dispozitie o gama intreaga de optiuni privind mobilierul capabil sa le readuca zambetul pe chip. Mob&Deco se concentreaza pe cele mai notabile inovatii dedicate unei vieti de calitate si ofera canapele cu recliner confectionate din stofa sau piele, coltare cu aceleasi calitati pentru gazduirea unui grup mai mare de ocupanti si fotolii dotate cu balans si rotatie, preferate de intreaga familie.

Dintre numeroasele modele de canapele cu recliner oferite de Mob&Deco, se remarca cele de tip home-cinema, partenere de incredere pentru cinefili. Pretul lor variaza in functie de configuratie (un fotoliu din piele, cu 2,3,4, 5 locuri, sistem optional de extindere electrica, sistem de vibro-masaj) si au caracteristici inedite: spatii depozitare pentru pahare, sticle, floricele, alune si ziare.

Canapelele din piele naturala Jadine sunt dotate cu sistem de recliner ergonomic, pot fi achizitionate cu optiunile suplimentare de vibro-masaj si extindere electrica. O alegere excelenta pentru living este si coltarul Rada, cu sistem de extensie in dreptul picioarelor, pentru momentele placute de lectura sau relaxare in fata televizorului.

 

Fotoliile cu recliner pun si ele accent pe confort, fiind concepute astfel incat sa se extinda la picioare, sa se lase pe spate, sa se roteasca si sa se balanseze.

Despre Mob Deco

Mob&Deco domina piata romaneasca de mobilier prin produsele sale unice si diversificate, de la canapele din piele si stofa, pana la mobila din rattan si scaune de masaj. Cei interesati pot studia oferta pe mobdeco.ro dar si in showroom-urile din Bucuresti, Timisoara, Cluj si Brasov.