Un nou showroom Mob&Deco isi deschide portile

BUCURESTI - 28 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Live site

Mob&Deco aduce locuitorilor din nordul capitalei o gama larga de modele, de la canapele si coltare pentru camere de zi pana la paturi si mobilier de dormitor.

PRODUSE MOB&DECO

PRODUSE MOB&DECO

Incepand cu 1 Martie, cei care vor sa aduca in propriile case un aer proaspat, de primavara, au la dispozitie un nou showroom cu mobilier, deschis in Pipera.

Mob&Deco aduce locuitorilor din nordul capitalei o gama larga de modele, de la canapele si coltare pentru camere de zi pana la paturi si mobilier de dormitor.

„Am decis sa deschidem un nou showroom in Pipera ca urmare a sugestiilor clientilor nostri. Acum le este mult mai usor sa ajunga la noi si sa isi aleaga mobilierul din showroom-ul cel mai apropiat,” spune Bogdan Faita, General Manager Mob&Deco.

Cel de-al cincilea showroom din lantul Mob&Deco ofera vizitatorilor cele mai cautate modele de paturi, canapele si coltare din portofoliu: Chesterfield, Palmer, Impero, Rochelle, Destiny, Mango, Messina, precum si produse noi care vor surprinde placut atat ca design, cat si ca pret.

Pentru ca nu este intotdeauna usor sa iei o decizie cand vine vorba de schimbari, clientii showroom-ului primesc consiliere de specialitate absolut gratuit de la designer-ul Mob&Deco, care ii ajuta sa aleaga si sa isi personalizeze mobilierul comandat. „Avem foarte multi clienti care ajung la noi la recomandarea prietenilor, dar nu reusesc sa se decida asupra unui model sau altul. Atunci intervine designer-ul nostru si impreuna resusesc sa aleaga ceva potrivit personalitatii clientului, sau sa comande un model special adaptat pentru locuinta lui,” ne mai spune Bogdan.

Mob&Deco detine secretul metodelor desavarsite de relaxare la birou sau acasa, oferind clientilor cea mai diversificata gama de canapele cu recliner axate pe confortul ocupantilor. Mobilierul dedicat unui stil de viata modern poate fi achizitionat la Mob&Deco in toate variantele de functionare, cu optiuni de vibromasaj sau extensie electrica.

Si facilitatile nu se opresc aici. Compania ofera transport si montare gratuita pentru toate comenzile din Bucuresti. In plus, clientii au posibilitatea achizitionarii produselor in rate, fara dobanda.

Oferta completa Mob&Deco este accesibila doritorilor de mobila moderna si de calitate nu numai in showroom-urile din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Brasov, dar si online, pe www.mobdeco.ro.

 

Cu o notorietate in crestere printre retailer-ii de mobila din Romania, Mob&Deco s-a remarcat in ultimii ani in special prin gama variata de canapele si paturi oferite la preturi foarte competitive si prin interesul aratat fata de clienti si nevoile acestora. 

Despre Mob Deco

Mob&Deco s-a remarcat pe piata de mobilier din Romania prin cea mai bogata si diversificata stilistic gama de canapele, coltare si paturi, disponibile atat in stoc cat si prin comanda personalizata.
La Mob&Deco primesti gratuit consultanta de specialitate din partea unui designer. Aici ai posibilitatea sa iti personalizezi produsele (materiale, culori). Si pentru ca profesionistii vin cu solutii de fiecare data, noi iti asiguram si Transportul* (*gratuit in orasele unde avem showroom, contra cost in alte localitati)
MOB&DECO se adreseaza celor interesati de eleganta, stil si rafinament in egala masura cu ce inseamna practic si confortabil.
De la stilul avangardist, la stilul clasic, calduros si pana la un stil modern cu linii indraznete, mobilierul de la MOB&DECO vine in intampinarea celor mai exigente solicitari.