Mobexpert în casă nouă la Braşov

BUCURESTI - 23 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Braşov – Joi, 22 septembrie 2005, la 12 ani de la lansarea oficială pe piaţa românească de mobilă din România, Mobexpert deschide un nou hipermagazin de mobilier şi decoraţiuni la Braşov, cu o suprafaţa totală de 8.000 de metri pătraţi, printr-o investiţie de 5 milioane de euro.

Din respect faţă de clienţii săi, Mobexpert a decis să deschidă hipermagazine de mobilier şi decoraţiuni şi în marile oraşe din ţară. Noul hipermagazin Mobexpert inaugurat astăzi la Braşov deschide seria acestor investiţii, înlocuind magazinul deschis în anul 2000, şi oferă braşovenilor de 3 ori mai multe soluţii de ambientare, de 3 ori mai multe surse de inspiraţie pe o suprafaţă de 3 ori mai mare decât până acum. Următoarele investiţii în hipermagazine de mobilier şi decoraţiuni vor viza Timişoara, Cluj, Constanţa.
Creează. Ambientează. Este ceea ce vă propune acum Mobexpert. Fidelă valorilor sale de respect continuu al clienţilor, Mobexpert, liderul pieţei româneşti de mobilier, aduce acum şi la Braşov în casă nouă soluţii complete de amenajare interioară pentru personalizarea casei, grădinii sau biroulului.
Preşedintele companiei Dan Şucu declară: „Propunerile de decorare oferite de Mobexpert urmăresc să satisfacă dorinţele clienţilor noştri: armonie, naturaleţe şi echilibru la acelaşi preţ accesibil. Contemporan sau clasic, rustic sau natural ori ultimele tendinţe, la Mobexpert se dovedeşte o dată în plus că cele mai frumoase idei nu sunt neapărat şi cele mai scumpe” .
Cu o cifră totală de afaceri de peste 130 de milioane de euro şi cu o reţea naţională de 25 de magazine, Grupul Mobexpert a crescut, în mare parte, ca urmare a încrederii pe care i-au acordat-o clienţii. Mobexpert deţine la ora actuală trei hipermagazine în Bucureşti – Mobexpert Pipera (15.000 mp), Mobexpert Militari (10.000 mp) şi Mobexpert Pantelimon (12.000 mp), precum şi 22 de magazine în oraşele mari de provincie.

Despre Mobexpert Group

Marcela Moss
Director Marketing
Mobexpert Group