Targul National de Proiecte cu tema responsabilitatea sociala corporatista CSR

Iasi - 4 aprilie 2007

Comunicat tip General in Social

Invitatie la Targul National de Proiecte cu tema responsabilitatea sociala corporatista CSR, eveniment sub inaltul patronaj al Altetei Sale Regale, Principesa Margareta ce va avea loc la Iasi, Centrul de Conferinte Providenta in perioada 30-31 mai 2007.

Targul National de Proiecte cu tema responsabilitatea sociala corporatista CSR

Targul National de Proiecte cu tema responsabilitate sociala corporatista CSR este deschis pentru participare companiilor, ONG-urilor si institutiilor publice. Expozantii au ocazia de a prezenta proiecte de responsabilitatea sociala pe care le-au implementat sau sustinut, oferind vizitatorilor o imagine despre organizatiile pe care le reprezintã dar si exemple de actiune în domeniul mentionat. Prin proiectele prezentate se va realiza un schimb de experientã dar si un contact direct intre posibili parteneri. ONG-urile vor putea castiga sprijinul financiar al unor companii pentru implementare iar companiile isi vor putea concentra resursele spre proiecte si organizatii capabile sã ofere expertiza si capacitatea managerialã necesarã atingerii obiectivelor sociale propuse dar si a celor care tin de vizibilitatea proiectului si impactul comunitar.

Conferinta CSR va fi o alta componenta a evenimentului si se va desfasura in paralel cu târgul de proiecte abordand teme de discutii grupate generic astfel:
CSR în România
Cadrul legal de implicare în proiectele de CSR
Marketingul si publicitatea proiectelor de responsabilitate socialã
Rolul mass media în proiectele de CSR
Rolul cercetãrii sociale în implementarea CSR
Seara de gala dedicata evenimentului va fi momentul in care alaturi de invitatii de onoare, profesionisti in PR, marketing, asistenta sociala, reprezentanti ai companiilor, ONG si institutiilor participante se vor afla importanti oameni politici, de afaceri si reprezentanti ai administratiei publice care au fost implicati in campania “Ma implic pentru tine” dedicata constientizarii pericolului HIV si reducerii discriminarii persoanelor infectate.
Organizatorul evenimentului este InfoGraphic Center alaturi de Fundatia Alaturi de Voi si Institutul Euroregional de Cooperare Culturala.

Despre Moon Advertising

Informatii si inscrieri puteti obtine accesand www.infographic.ro/conferinta.

Persoana contact:
Marius Haratau
Manager Eveniment
conferinta@infographic.ro
office@infographic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/moon-advertising/targul-national-de-proiecte-cu-tema-responsabilitatea-sociala-corporatista-csr