“Belive în Yourself” editia a 4-a, cu Vlad Moldoveanu!

BUCURESTI - 23 decembrie 2020

Comunicat tip General in CSR

Ajunsă la episodul cu numărul 4, campania “Belive în Yourself” organizată de CSO Voluntari și susținută de Mozzart Bet Romania s-a bucurat de un mare success.

Plini de entuziasm și cu adrenalina crescută, tinerii participanți de la grupele de U14 și U15 ale secțiilor de baschet CSO Voluntari au făcut o adevărată demonstrație de joc, educație și spirit de echipa, sub îndrumarea antrenorilor Alexandru și Adriana Vlad, Inaki Codina și a coordonatorului secției, Alin Șipoș.

Și pentru a completa evenimentul, Vlad Moldoveanu, cel mai valoros jucător de baschet român din ultimul deceniu, a ținut un discurs motivațional pentru cei mici, povestind din trecutul sau întâmplări atât amunzante cât și momentele care l-au ajutat să facă performanță. “Când am ajuns în Statele Unite am luat-o de la 0. Trebuia să dovedesc ceea ce pot pe terenul de baschet dar și la școală. Încrederea în forțele proprii m-a făcut să reușesc. Așa este și în meciuri! Și dacă am aruncat de 10 ori de la distanță fără să marchez, îmi spun că dacă mai trag încă 10 am să bag 8. Mă alimentez non-stop cu motivație și încredere. Asta vă recomand și vouă să faceți!”. Bineînțeles că aceasta distracție s-a terminat și cu un moment mult așteptat de către cei mici, premierea.

Copiii s-au bucurat de cadourile primite și la sfârșit au primit diplome semnate de Vlad, dar și autografe din partea acestuia.

“De la o ediție la alta suntem tot mai pregătiți și reușim să facem evenimentele tot mai interesante și mai atrăgătoare pentru grupele de sportivi participanți. Ne bucuram că putem să fim alaturi de cei care practica sport, pentru că sportul înseamnă sănătate. Fie că este practicat pentru performanță, sau doar de plăcere, acesta nu are voie să lipsească din viață noastră a tuturor, dar mai ales a celor tineri”, a declarant Dan Giuraniuc, managerul de marketing al companiei Mozzartbet Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mozzartbet/belive-in-yourself-editia-a-4-a-cu-vlad-moldoveanu