Mozzart doneaza echipament medical pentru lupta împotriva corona virus la Spitalul Sf. Ioan din București

BUCURESTI - 23 noiembrie 2020

Comunicat tip General in CSR

Oferind sprijin deplin lucrătorilor noștri din domeniul sănătății, care fac tot posibilul pentru a asigura sustenabilitatea sistemului de sănătate în aceste perioade de criză, Mozzart Bet a donat catre Spitalul Sf. Ioan echipamente de protectie si fructe proaspete în valoare de 4.000 de euro.

donatie sf ioan

donatie sf ioan

 Ajutorul sistemului de sănătate al României a fost o prioritate în munca responsabilă socială a Mozzart-ului în ultimele luni. În consecință, Mozzartbet Romania, organizator în domeniul jocurilor de noroc, a decis să doneze echipament medical de protecție la Clinica de Urgență Sf. Ioan din București, inclusiv combinezoane, ochelari de protectie și măști. Donația în valoare de 4.000 de euro a ajuns la momentul potrivit, spun reprezentantii spitalului.

Scopul acțiunii este de a îmbunătăți condițiile de muncă ale lucrătorilor din domeniul sănătății, care au primit și fructe proaspete, pentru a-și putea păstra energia in muncă.

- Ne străduim să vă ascultăm nevoile și să răspundem la toate cererile de asistență cât mai curând posibil. Acesta este modul nostru de a sprijini toți profesioniștii din domeniul medical și de a le mulțumi pentru tot ceea ce fac. Vom ajuta în continuare cât putem - spun cei de la compania Mozzart.

În timp ce medicii sunt pregatiți să lupte pentru viața oamenilor în mijlocul unei pandemii, Mozzart lucrează de luni de zile pentru a ajuta statul și lucrătorii din domeniul sănătății să mențină un nivel bun de munca si sa beneficieze de protecție totală. Luna trecută, donațiile au fost trimise la spitalele: Matei Balș, Grigore Alexandrescu și Spitalul de Urgență Arad.

Mozzart operează pe piața jocurilor de noroc din 2001, când a fost fondată în Serbia si din 2006 pe piata din Romania. Datorită unei politici de afaceri bine concepute și moderne, au reușit să devină una dintre cele mai importante companii din regiunea Europei de Est în domeniul pariurilor sportive și jocuri de noroc într-o perioadă relativ scurtă de timp. Mozzart arată constant un mare angajament social, prin numeroase sponsorizări și donații în domeniul sportului, educației și dezvoltării profesionale.