375 de echipe, numar record la Romania Joaca Tenis la Dublu!

BUCURESTI - 20 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, ONG, Sanatate, Social, Sport

Live site

Pasionati de tenis, pregati-va pentru un weekend plin de intensitate! Cel mai mare simultan de turnee din tara incepe cu un numar record: 375 de echipe au ales sa fie prezente la Romania Joaca Tenis la Dublu!

Romania Joaca Tenis la Dublu, Tenis Partener 2015

In seara aceasta se da startul evenimentului Romania Joaca Tenis la Dublu, aflat la editia a III-a. Duelurile dintre echipe se vor desfasura pe teren in 21 si 22 noiembrie a.c., in 16 orase.

Fruntase au fost orasele Arad, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Craiova, Mamaia, Piatra-Neamt si Timisoara, in care pasionatii de sportul alb au umplut tablourile in mai putin de 4 zile de la deschiderea inscrierilor. Pe lista si-au facut loc rapid si Constanta, Iasi, Ploiesti, Targu Jiu, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare si Bucuresti, oras in care se vor desfasura doua turnee.

Tablourile celor 17 turnee sunt online pe pagina oficiala a Tenis Partener - www.tenispartener.ro, cel mai mare circuit de tenis din tara dedicat amatorilor.

Pe langa recordul inregistrat in acest an la numarul de echipe inscrise, trebuie subliniat si faptul ca nu mai putin de 40 dintre acestea sunt alcatuite din membri ai aceleiasi familii, jucatorii concurand in combinatii diferite, fie surori, frati sau echipe de verisori, fie formate pe generatii, cum ar fi tata-fiu.

In al 7-lea sezon dedicat tenisului, desfasurat pe terenuri acoperite, cel mai mare simultan de turnee din tara reprezinta evenimentul ce da startul in mod oficial al Winter Series  2015-2016. Culoarea sezonului va fi galben fiind reprezentata de cea a tricoului Romania Joaca Tenis la Dublu, produs ce va fi distribuit tuturor jucatorilor.

Pentru cei mai competitivi dintre participanti care evolueaza in sezonul de iarna, destinatia este foarte clara: Winter Series Stars 2016, unul dintre cele mai apreciate evenimente coordonate de Circuitul Tenis Partener, dintr-un calendar cu peste 400 de turnee.

Pentru mai multe detalii despre Winter Series 2015-2016 si evenimentele din cadrul circuitului, va invitam sa vizitati pagina oficiala www.tenispartener.ro, dar si pagina Facebook Tenis Partener.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/375-de-echipe-numar-record-la-romania-joaca-tenis-la-dublu