Aventura frumoasa in natura la Haiduci si Domnite! Sezonul Riders Club 2015: oameni pasionati, mult sport pe doua roti si trasee de poveste

BUCURESTI - 9 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, ONG, Sanatate, Social, Sport

Haiduci si Domnite, ultima aventura pe doua roti din calendarul 2015 al Riders Club a inceput in forta. Dupa ceata de la primele ore ale diminetii, care a insotit riderii pe drumul spre Moara Vlasiei, soarele ne-a zambit tuturor dintre nori la startul participantilor mari si mici ce au concurat pe traseul scurt al competitiei.

Haiduci si Domnite 2015, Riders Club - foto: Delia Simon

Tudor MOCUȚA, New Business Manager al MPG

Maratonul din 8 noiembrie, ce a incheiat sezonul ciclist Riders Club a adunat in codrii Vlasiei peste 1.200 de concurenti, sustinatori, voluntari, parteneri si membri ai echipei MPG. Competitia Haiduci si Domnite s-a bucurat de prezenta multor pasionati de ciclism mountain bike care au demonstrat ca iubesc acest sport atat la varste fragede, dar si inaintate.

La startul aventurii din padurea Surlari s-au aliniat concurenti curajosi incepand cu varsta de 6 ani, care au si finalizat cu brio traseul de 17 kilometri, destinat copiilor si riderilor incepatori. Pe traseul competitiv de 32 de kilometri s-au intrecut zeci de ciclisti profesionisti, dar si sute de amatori, incepand cu varste de 14 ani pana la 70 de ani, care nu au vrut sa rateze acest concurs desfasurat intr-o zona pitoreasca si pictata in culorile calde ale toamnei.

“A fost un sezon frumos, in care ne-am bucurat de evenimente sportive reusite, de oameni pasionati, cu spirit sportiv si plini de viata, care au pedalat pe trasee de poveste si ne-au aratat ca ceea ce facem este important pentru ei. Ne bucuram ca am incheiat cu bine si cu mult entuziasm al treilea sezon de ciclism in comunitatea de amatori Riders Club si ca am putut contribui la crearea multor amintiri fericite pentru toti pasionatii de doua roti care au dat curs invitatiilor noastre. Aventura MTB in natura a Riders Club va continua in 2016 pentru ca avem multe povesti de spus. Va multumim tuturor si va uram un final de an fericit si plin de sportivitate!”, a declarat Tudor Mocuta, New Business Manager al MPG, compania care coordoneaza proiectul Riders Club.

Le transmitem multumiri participantilor la acest eveniment pentru ca au raspuns imediat si cu multa caldura in urma apelului realizat de MPG si Riders Club si dedicat echipei Brigazii de Voluntari, partenerul de nadejde al sistemului de ciclism, care sprijina mereu concurentii in cadrul evenimentelor sportive. Profitul concursului Haiduci si Domnite din acest an va fi donat Brigazii de Voluntari pentru sprijinul familiilor membrilor sai, raniti in urma incendiului din clubul Colectiv. Le uram tuturor multa putere sa lupte si sa se insanatoseasca cat mai curand!

Pentru siguranta fiecaruia dintre noi si din dorinta de a avea un trafic rutier civilizat pentru toti participantii, Riders Club s-a alaturat campaniei “Think Bikes”, desfasurata de Automobil Clubul Roman (ACR) si cluburile auto din Regiunea IFIA - Federatia Internationala a Automobilului. Cu ocazia evenimentului Haiduci si Domnite, pentru a constientiza asupra necesitatii de a oferi siguranta rutiera tuturor participantilor la trafic, echipa Riders Club a transmis concurentilor informatii si autocolante furnizate de ACR.

La final de sezon, dorim sa le multumim pentru sprijinul acordat in acest an partenerului oficial al Riders Club, CIUC Natur Radler, partenerului tehnic Ambulanta de Biciclete, sponsorilor oficiali WIM BOSMAN, GATORADE, Skil, Spearhead Systems, Abbara, SCORSEZE Ambulanta, Otto Broker, BCR si Nikon, dar si sponsorilor Barilla, Elixil.ro, Nescafe 3in1, INES IPTV si INES GROUP.

Ne ajuta in permanenta sa comunicam si sa va informam urmatorii parteneri, carora le adresam multumiri: Kiss FM, radioul numarul 1 din Romania si radioul oficial al Riders Club, campionul in recrutarea online eJobs si cea mai citita revista online de biciclete din tara FreeRider.ro, partenerul sistemului de ciclism. Totodata, impreuna cu Registrul de Biciclete dorim sa constientizam membrii comunitatii asupra masurilor care se impun pentru protectia bicicletelor.

Evenimentele Riders Club beneficiaza de sprijinul partenerilor media principali INGA MEDIA, Plafar si Sportnews.ro, alaturi partenerii media: Biciclistul.ro, Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Romaniapozitiva.ro, TV CITY, Business Days, Orasulm.eu, Explore Medicine TV, Sportivity, SportPici, Adrenallina.ro, Edu-News.ro si PSnews.ro, dar si a bloggurilor Liberinmiscare.ro, 6pack.ro si 188bpm.com.

Aventurile frumoase traite in sezonul 2015 al Riders Club pot fi urmarite in miile de fotografii din albumele postate pe pagina de Facebook a comunitatii de ciclisti.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/aventura-frumoasa-in-natura-la-haiduci-si-domnite-sezonul-riders-club-2015-oameni-pasionati-mult-sport-pe-doua-roti-si-trasee-de-poveste