Peste 2.000 de persoane s-au bucurat de ciclism si alergare in natura la 4 Pedale si RUNFEST Half Marathon

BUCURESTI - 22 septembrie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Sport, CSR

Live site

Pasiunea pentru miscare a fost manifestata la cote inalte in weeked-ul care tocmai s-a incheiat in padurea Baneasa. Peste 2.000 de sportivi, amatori si profesionisti, si sustinatorii lor au luat parte la evenimentele 4 Pedale si RUNFEST Half Marathon. Cele doua competitii au oferit participantilor atat posibilitatea de a face miscare intr-un cadru natural, departe de zgomotul orasului, cat si de a avea parte de portii bune de adrenalina si distractie.

RUNFEST Half Marathon 2015

La cea de a treia editie, competitia de ciclism mountain bike 4 Pedale a adunat la start, pe 19 septembrie, peste 700 de rideri.  Acestia s-au intrecut pe echipe de cate doua persoane pe un traseu de 21 de kilometri,  croit in inima padurii Baneasa de Razvan Juganaru, multiplu campion national la MTB, Ciclocros si Velodrom.

Evenimentul a oferit posibilitatea ciclistilor sa isi demonstreze spiritul de echipa dar si sa castige numeroase premii. Astfel, 66 de rideri au cucerit podiumul de concurs, in functie de varste si niveluri de abilitate si au primit medalii, diplome si premii ce constau in bani, tricouri de ciclism, portbagaje de bicicleta sau alte produse oferite de sponsorii si partenerii evenimentului. Toti riderii prezenti la finalul evenimentului 4 Pedale, din calendarul Riders Club - www.ridersclub.ro, au avut ocazia sa castige numeroase alte premii la tombola.

RUNFEST Half Marathon, concurs de alergare ce s-a desfasurat pe 20 septembrie, tot in padurea Baneasa, a avut la start peste 900 de oameni. Evenimentul a fost sustinut de BestJobs - www.bestjobs.ro, in calitate de partener oficial, companie ce incurajeaza activitatile sportive desfasurate in timpul liber si sustine un stil de viata sanatos, care pune in echilibru cariera si viata personala. Cu 15 ani de experienta in domeniul recrutarii online, o echipa de suport dedicata si volumul de anunturi superior, Bestjobs este platforma preferata de recrutare, atat pentru angajatori din Romania, cat si din strainatate.

Printre participantii care au acceptat provocarea de a desfasura curse de alergare in padure, de 5, 10 si 21 kilometri, s-au remarcat sportivi profesionisti cu rezultate deosebite. Astfel, la RUNFEST Half Marathon - www.runfest.ro - ne-am bucurat de prezenta campioanei olimpice Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului, care a imbratisat cu bucurie ideea de face cros si a parcurs traseul de 5 kilometri. La start au fost prezenti ambasadorii sportivi Stelian Larga, Calin Novacescu, antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy si multiplul campion national la maraton si semimaraton Alexandru Corneschi, precum si Horatiu Dumitrescu, multiplu campion national si international la triplusalt, dar si multi alti pasionati de cros.

Cei 30 de sportivi care au urcat pe podium au beneficiat de premii atractive: ceasuri SUUNTO, oferite de BestJobs, vouchere valorice, produse GoldNutrition, dulciuri delicioase de la Raw Fit Vegan, medalii si diplome de concurs. In urma tombolei organizate la finalul competitiei, 8 concurenti au beneficiat de diferite premii.

Participantii la competitiile 4 Pedale si RUNFEST Half Marathon vor avea ocazia sa vizioneze sute de poze in care au fost surprinse secvente din aventura lor in natura, iar acestea vor fi postate pe paginile Facebook Riders Club si RUNFEST, dar si de filmele evenimentelor.

Toti cei pasionati de sport in natura au ocazia sa participe in urmatoarea perioada la inca doua evenimente frumoase de ciclism din calendarul Riders Club: Haiduci si Domnite - 11 octombrie, Moara Vlasiei, Ilfov si Maratonul Dunarii – 25 octombrie, Prundu, Giurgiu.

Evenimentele 4 Pedale si RUNFEST Half Marathon au fost organizate de MPG si PROAM Events si s-au desfasurat cu sprijinul partenerilor Directia Pentru Tineret si Sport a Municipiului Bucuresti, Ministerul Tineretului si Sportului, ProENERG, URBAN S.A., Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Asociatia Studenteasca de Fizioterapie din Romania.

Prin proiectele sale, MPG ofera o intreaga agenda sportiva de evenimente spectaculoase si aventuri deosebite in aer liber, care s-au desfasurat in acest an sub conceptul de Sportainment. Este o invitatie la miscare, la o viata activa, la relaxare si la distractie prin sport. Sportainmentul – o combinatie intre termenii sport si entertainment, din limba engleza – este un concept larg raspandit in marketingul sportiv international si, cu siguranta, publicul romanesc va simti si aprecia valoarea acestuia.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu. Coordoneaza peste 750 de evenimente sportive, in 70 de orase, acoperind intreg parcursul anului. In ultimii 8 ani, MPG a implementat peste 2.500 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se gasesc pe: www.mpg.com.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/peste-2-000-de-persoane-s-au-bucurat-de-ciclism-si-alergare-in-natura-la-4-pedale-si-runfest-half-marathon