Mai invata! O campanie de educare pentru oamenii cu moto la cap!

BUCURESTI - 13 aprilie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Anual, peste 300.000 de perechi de slapi isi pierd viata in accidentele moto. Salveaza un slap, poarta bocanci de moto.
Mai invata. Citeste despre importanta echipamentului pentru motociclisti in Suplimentul Moto TopGear.

Mai invata! O campanie de educare pentru oamenii cu moto la cap!

Motociclistii sunt mult mai predispusi accidentelor rutiere decat conducatorii auto. In acest context, TopGear vine cu o campanie care sa responsabilizeze, in primul rand, motociclistii. In derularea acestei campanii am plecat de la premisa ca foarte putini stiu, de fapt, sa conduca dupa orele de scoala moto. Tocmai de aceea, “Mai invata” este o campanie de informare, educare si de constientizare asupra pericolelor la care se expun in trafic motociclistii, a faptului ca stim putine lucruri despre fenomenul moto, fie ca ne dorim sa devenim motociclisti, fie ca avem deja permisul moto.
\\\\\\\\\\\\\\\'In fiecare an, zeci de motociclete sufera abuzuri din partea motociclistilor neinstruiti, dar ele nu se supara. Suplimentul moto din TopGear de aprilie are cele mai tari ponturi, scheme, smecherii, pentru oamenii cu moto la cap si vine in sustinerea campaniei noastre. Pe langa un mesaj , intr-o forma amuzanta, am vrut sa atragem atentia asupra faptului ca mai avem de invatat. Daca se spune ca omul cat traieste invata, atunci un motociclist ar trebui sa se grabeasca, pentru ca, pe masura ce invata mai mult si mai repede, ii cresc sansele sa traiasca mai mult. Fara a-si propune un ton pedant, scopul campaniei si al suplimentului TopGear este acela de a-i face pe oamenii-cu-moto-la-cap™ sa-si evalueze obiectiv cunostintele si sa si le imbunatateasca, acolo unde e cazul”, a declarat Costin Giurgea redactor sef TopGear.
Cititorii, participantii la trafic sunt implicati prin intermediul revistei si canalele partenere sa-si faca testul moto: “Mai invata!” http://www.topgear.ro/concurs/moto

Ce trebuie sa faca:
Fiecare participant se inscrie la campania “Mai invata!”, isi face testul si, prin tragere la sorti,
poate castiga: un curs de scoala moto, oferit de Scoala moto Louis, invitatii la Salonul Moto din perioada 23-25 aprilie sau produse Harley Davidson.

Despre supliment
TopGear vine cu un intreg supliment dedicat motociclistilor.
Ghidul Motociclistului TG din supliment se intinde pe 18 pagini si oameni-al-caror-cap-nu-mai-functioneaza-fara-moto iti dau ponturi despre subiecte ca mersul pe ploaie, in off-road, despre evitarea obstacolelor sau despre mersul in grup.
In deschiderea suplimentului, vei gasi un top cu cele mai tari motociclete din 2010, 21 la numar, si deci tot atatea motive pentru suicid. Tot in supliment poti sa citesti despre un om care a plecat spre Mongolia fara niciun motiv aparent, cu o motocicleta BMW sub fund si fara multe alte lucruri in dotare. Iar daca asta ti se pare un record, atunci vei fi la fel de impresionat de scurta istorie moto de la pagina 38. In incheiere, doi oameni din redactia TopGear iti spun de ce e bine si de ce nu e bine sa treci la doua roti cu motor. Ca sa fie totul echilibrat si sa nu suparam pe nimeni...

TopGear a ajuns cea mai cunoscuta revista auto din lume cu ajutorul show-ului TV, fiind a doua emisiune din lume cea mai vizionata dupa Oprah. Emisiunea TopGear atinge un public din peste 94 de tari si ramane fidela conceptului de a face masinile distractive. In cele 49 de editii internationale in care TopGear are editii locale, concurenta este practic spulberata, revista ocupand locul 1 pe segmentul auto. In acelasi timp, TopGear isi propune sa ocupe acelasi loc si in zona revistelor pentru barbati.

Despre MSG

Spoturile campaniei le gasiti pe
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:
Ana Oprea, PR Manager, MSG Romania, 0732 660 188, ana.oprea@msgroup.ro.
MSG România este parte a INTACT Media Group si detine BBC TopGear, BBC GoodFood, Good Homes.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/msg/mai-invata-o-campanie-de-educare-pentru-oamenii-cu-moto-la-cap