Gutuie.ro - Am redus costurile de livrare!

BUCURESTI - 5 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Internet

Deoarece consideram ca feedback-ul clientilor nostri ne ajuta sa imbunatatim constant serviciile pe care le oferim, am decis sa micsoram tarifele de livrare, precum si pragul pentru livrare gratuita in tara pentru toate comenzile plasate pe Gutuie.ro.

Feedback-ul primit de la clientii nostri ne-a aratat faptul ca valoarea taxei de livrare reprezinta un factor decisiv in decizia finala de cumparare.

Alexandru Clain, Project Manager Gutuie.ro

Fie ca esti la serviciu, acasa sau la scoala, acum poti primi produsele comandate pe Gutuie.ro la cele mai bune tarife de livrare. In Bucuresti, comenzile de minim 50 RON beneficiaza de livrare gratuita, iar pentru comenzile sub aceasta valoare taxa de livrare este de numai 10 RON. Pentru localitatile din provincie, comenzile de minim 250 RON beneficiaza de livrare gratuita, iar tariful de livrare pentru comenzi sub aceasta valoare este de 15 RON. In plus, folosim solutii de livrare flexibile pentru a asigura transportul in conditii bune in orice localitate din tara.

Avand peste 8.000 de produse in stoc, magazinul online de papetarie si birotica Gutuie.ro iti ofera cea mai variata gama de produse pentru birou de la producatori de renume - Herlitz, Faber Castell, Pelikan, Hewlett Packard, Canon, Sano, Cleaneco si multi altii. Oferta noastra include produse de  papetarie , birotica, sisteme de prezentare , tehnica de birou, produse de curatenie ecologice si consumabile pentru imprimante si copiatoare.

Ai nevoie de un flipchart sau o tabla magnetica pentru a realiza o prezentare cat mai reusita sau pentru a-ti expune cat mai bine ideile in cadrul sedintelor de la birou, dar te ingrijoreaza costurile de transport? Acum poti sta linistit, deoarece majoritatea produselor din categoria Sisteme de prezentare se incadreaza in conditiile pentru livrare gratuita atat in tara, cat si in Bucuresti.

Avantajele achizitionarii produselor de birou de la Gutuie.ro nu se termina insa aici. Toti clientii beneficiaza de consultanta gratuita din partea echipei noastre pentru achizitionarea celor mai potrivite produse pentru birou, iar in functie de valoarea comenzii puteti beneficia de un discount de pana la 5% direct in cosul de cumparaturi.

Te asteptam pe Gutuie.ro pentru a descoperi produsele potrivite pentru biroul tau.

Despre Multi Quest Solutions

Gutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie.

www.gutuie.ro
office@gutuie.ro; comenzi@gutuie.ro
Telefon: 0372 149 107

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/multi-quest-solutions/gutuie-ro-am-redus-costurile-de-livrare