multisecular    

Comunicate de presa si evenimente pe tema multisecular

 • multisecular

  Snagov, Ilfov - 22 December 2011

  Comunicat de Fundatia SNAGOV

  Este vorba de taieri masive de stejari (intr-o padure in care nu ar trebui sa se faca taieri) iar stejarii in cauza sunt si seculari (ceea ce reprezinta alta grava incalcare a prevederilor legale). Actiunea a fost descoperita sambata si filmata/ ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: mediu , abuz , snagov , codrii vlasiei , taieri , stejar , multisecular , astoria , padure

  Vezi toate comunicatele de presa despre multisecular

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul multisecular.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la multisecular. Informatiile despre multisecular cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul multisecular, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la multisecular, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.