ROMANIAN TOP HITS - MUSIC AWARDS GALA 2013, evenimentul muzical numarul 1 in Romania

Bacau - 1 august 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Live site

Vineri și sâmbătă (2 - 3 August), de la 19.30 are loc cea de-a şaptea ediţie a evenimentului muzical numărul 1 din România, ROMANIAN TOP HITS Music Awards. Poti urmari artiştii preferaţi LIVE pe TVH, pe www.TV-H.ro, www.facebook.com/RomanianTopHits, www.TopHit.ro sau www.MusicAwardsTV.ro de la Gala premiilor muzicale ROMANIAN TOP HITS Music Awards 2013! Cele mai bune nume din industria muzicală românească - Loredana, Marcel Pavel, Elena Gheorghe, Connect-r, Andra, Alessia, Morandi, Mike Angelo, Shaka Muv, Uddi, BUG Mafia, Ellie White, Pepe, DJ Sava, Arando, Marquez, Nicole Cherry, Glance, Puya, Don Baxter, DeepCentral, Red Blonde, Xonia, Glorya, Amna, Directia 5, Andrei Leonte, Gore, Mellina, That's Right, Sunrise Inc, LeeYa, Roxana Nemeș, Lara Moco, JO (Ioana Anuța) & JUJU, DJ Sava & Misha, Naguale, Saya, Kaira, Eyla, Miss Mary, Voltaj, Trooper, IAN (Italia), precum și din Republica Moldova - Carla's Dreams, Ionel Istrati & Sunstroke și multi alții și-au confirmat participarea și se pregătesc pentru un show incendiar în cadrul evenimentului anului din Bacău.

Romanian Top Hits Music Awards 2013

Romanian Top Hits Music Awards 2013

 "Evenimentul muzical numarul 1 in Romania, ROMANIAN TOP HITS Music Awards" 

Public

Gala ROMANIAN TOP HITS – Music Awards 2013 va fi prezentată de JO (Ioana Anuța), Mc Nino, Răzvan Popescu și Flick de la Radio ZU. Anul acesta, festivalul care premiază cele mai bune producţii muzicale din ţara noastră, semnate de cele mai cunoscute vedete ale muzicii pop, rock, hip-hop, dance sau clubbing din Romania, dar și de nume noi, i-a invitat pe fani sa aleagă dintre 70 de nominalizări împărțite în 14 categorii. Pariurile pentru marii favoriţi se îndreaptă către Elena Gheorghe, Connect-R, Inna feat Carlas Dreamss, Loredana, Andra, Nicole Cherry, Puya și lista poate continua. Voturile se închid pe 2 August.

Show-ul va începe vineri, de la ora 19:30, în Piaţa Tricolorului din Bacău, acolo unde în aceste momente se asamblează ultimele elemente ale unei scene impresionante şi va debuta cu sosirea celor mai mari vedete pe covorul rosu, unde vor fi intampinate de Mc NiNO care a pregatit mai multe surprize si va incerca sa afle cat mai multe secrete. Anul trecut distracţia a fost la ea acasă, la fel şi ţinutele provocatoare ale starurilor care au făcut furori atât pe covorul roșu, cât și pe scenă. Peste 60 000 de spectatori au fost de față in ambele zile la ediția din 2012, iar organizatorii estimează o participare mult mai numeroasă în week-end-ul ce urmează. Accesul publicului este gratuit.

Eveniment recomandat de RADIO ZU, transmis de TV H & Music Awards TV si sustinut de PRIMARIA MUNICIPIULUI BACAU.

Lista completa a partenerilor din aceasta editie pe www.fb.com/RomanianTopHits/app_228306130569379

Pentru informatii recente, fotografii, program si alte detalii publicate in timp real de la eveniment urmariti www.facebook.com/RomanianTopHits.

Pentru acreditari de presa ne puteti contacta la mcnino@gmail.com sau 0747.521.822.

La urmatorul link aveti spotul video pentru eveniment si spotul TV H pentru transmisia live.

http://www.youtube.com/watch?v=ZaIxmz7u7Dw
http://www.youtube.com/watch?v=PTs3gXGmoBw

Despre Music Awards

ROMANIAN TOP HITS Music Awards este un eveniment organizat de Music Awards Company in parteneriat cu PRIMARIA MUNICIPIULUI BACAU.