”Dacă are cioc, e pasăre?”

BUCURESTI - 5 martie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

La Muzeul Național de Geologie are loc sâmbătă, 6 martie, între următoarele intervale orare 10.00-11.30, 12.00-13.30 și 14.00-15.30, întâlnirea ”Dacă are cioc, e pasăre?” din cadrul programului de timp liber ”A, B, C, Dino la Muzeu”.

În cadrul acestei întâlniri, copiii vor face cunoștință cu Ornitholestes și Psittacosaurus. Ornitholestes, cunoscut și sub numele de ”hoțul de păsări”, a fost un carnivor biped ce a trăit la sfârșitul Jurassicului. El vâna păsări și reptile mici (broaște și șopârle). Psittacosaurus sau reptila-papagal a trăit la începutul Cretacicului, fiind un dinozaur erbivor.
Programul ”A, B, C, Dino la Muzeu” se adresează copiilor de vârstă școlară, respectiv 7 și 9 ani. Participarea la acest program se face prin rezervare la numărul de telefon: 212.89.52. Numărul maxim de copii participanți este de 30.
Costul biletului este de 14 lei/copil.

Parteneri media: Romantic Fm, Radio Zu, Radio România Cultural, Radio Smart FM, Radio Itsy Bitsy, Jurnalul Naţional, Terra Magazin, Şapte Seri, comunicatedepresă.ro, Port.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, copilul.ro, clopoțel.ro, calificativ.ro, gradinițe.com, Elixir Press

Despre Muzeul National de Geologie

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

021/212.89.52
lorentz.diana@igr.ro