Povestile Pamantului de Florii

BUCURESTI - 22 martie 2010

Comunicat tip General in Social

Institutul Geologic al Romaniei prin Muzeul National de Geologie va invita, in perioada 26 – 28 martie, sa aflati “Povestile Pamantului de Florii”, intr-o deosebita expozitie cu vanzare de cristale, flori de mina si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase.

Povestile Pamantului de Florii

In duminica Floriilor, vizitatorii cu nume de floare sunt invitati sa participe la o tombola ce are ca premii atat elemente de decoratiuni interioare, cat si obiecte de podoaba.

Expozitia este deschisa zilnic, in intervalul orar 10.00 – 18.30, ultima intrare fiind la ora 18.00.

Toti vizitatorii cu nume de floare vor beneficia de un bilet cu pret redus.

Parteneri media: Romantic Fm, Radio Zu, Radio Romania Cultural, Radio Smart Fm, Radio Itsy Bitsy, Jurnalul National, Ghidul Oraselor, Sapte Seri, Gradinite.com, copilul.ro, onlinegallery.ro, comunicatedepresa.ro, calendarevenimente.ro, port.ro, Elixir Press

Despre Muzeul National de Geologie

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

021/212.8952
lorentz.diana@igr.ro